“Peşinatı Seneye Aradan Çıkartırız!”

Alışveriş Alışveriş “Peşinatı Seneye Aradan Çıkartırız!”

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Selective

Telefon: 0216 671 17 17

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
“Peşinatı Seneye Aradan Çıkartırız!”
Kartal’da yapımı süren Selective Kartal Evleri, satışlarına tam hız devam ederken, Haziran ayı sonuna kadar devam edecek olan Peşinat Ertelemeli kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere yine alternatifli ödeme planları sunuyor.

Bugüne kadar uyguladığı her ödeme planı ile daire sahibi olmayı düşünen kişilerin büyük ilgisini çeken Selective Kartal Evleri, Haziran’da yine hareketli bir ay geçiriyor.
Selective Kartal Evleri Proje Pazarlama Grup Müdürü Gökhan KÖSE, Haziran kampanyasında; şu an için yeterli peşinatı olmayan kişilerin, yüzde 25’lik peşinat tutarını 12 ay sonra ödeyebileceklerini belirtiyor..

Selective Kartal Evleri’nin Mayıs 2010’da, 11 ay sonra gerçekleşecek olan teslimatı göz önüne bulundurulduğunda, daire alan kişiler, peşinatlarını evi teslim aldıktan sonra ödeme imkanına sahip olacaklar. Kalan ödeme için de banka kredisi kullanabiliyorlar..
Selective Kartal Evleri’ne özel banka vade oranları ile 12 aydan 120 aya kadar vade seçenekleri mevcut olup, 120 ay için vade oranı %0,94.

Ödeme alternatifleri bununla da sınırlı kalmayarak, isteyenler için %25’lik peşinat tutarını erteleyerek 6-12 ve 18. aylarda üç eşit taksitle ödeyebilme fırsatı, peşinatı ödemeyi tercih edenlere ise, ödedikleri peşinatın %15’i tutarında indirim uygulanabiliyor.
Peşinatı olup, kredi ödemelerini düşürmek isteyenler için de ayrı bir alternatif mevcut.. Ödenen peşinata ek olarak 12 ay sonra yapılacak vade farksız ara ödeme ile kredi taksitleri de düşürülmüş oluyor.

Ayrıca, peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden %15 indirim uygulanıyor..
Görüldüğü gibi, Selective Kartal Evleri’nde herkese uygun bir ödeme planı mevcut..

Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Proje 5.380 m2 alan üzerine kurulu 18 katlı 2 blokta toplam 178 daireden oluşmaktadır. Dairelerin büyük çoğunluğu Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.
Yüksek yaşam standartlarıyla E-5’e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle Selective bir hayat arayanlar için tasarlandı..

Üst düzey deprem güvenliği
24 saat site güvenliği
Yetişkin ve çocuk yüzme havuzları
Çocuk oyun alanı ve pergoleler
Fitness Center
Tenis kortu
Basket alanı
2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe
Bay / bayan sauna
Teleskop
Çok amaçlı salon
Hobi odası
Kapalı otopark

Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor..
Selective Kartal Evleri’nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor.
Projede 1+1 daireler 138.750TL’den, 2+1 daireler 190.250TL’den, 3+1 daireler 276.750TL’den ve 4+1 daireler ise 380.750TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT