Peter Tanisman`dan Büyüleyici Bir Tasarım Daha: Sapphire

Alışveriş Alışveriş Peter Tanisman`dan Büyüleyici Bir Tasarım Daha: Sapphire

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi

Firma: Peter Tanisman

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

Peter Tanisman`dan Büyüleyici Bir Tasarım Daha: Sapphire

Müşterilerine sunduğu özel saat tasarımlarıyla dünya markası haline gelen Peter Tanisman, göz kamaştırıcı modellerine bir yenisini ekledi. Sıra dışı tasarımı ile öne çıkan Sapphire adlı model, bir saat tasarımında bugüne kadar işlenmiş en büyük safir olma özelliğini taşıyor.

İsviçre’de saat tasarımında stil ikonu olan Peter Tanisman markasının sahibi ve tasarımcısı Bedros Tanışman, koleksiyonuna dâhil ettiği Sapphire adlı modelinde yine çok konuşulacak yeniliklere imza attı.

Tamamen kristal safirden üretilen, kadran ve bileziğindeki 4.30 karatlık 501 adet pırlanta ile süslenen Sapphire, göz yanılmasına sebep olan tasarımındaki ince detaylarıyla da hayranlık uyandırıyor. Saatin çerçevesinde sıra dışı bir teknik kullanılarak yapılan bombeler sayesinde, tamamen şeffaf olan Sapphire’in etrafında bulunan altın çerçevenin görünmez olmasını sağlanıyor.

Zarif, elegan çizgiler ve süslemelere sahip olan Sapphire, mücevher tutkunlarını cezbedici ışıltısıyla baştan çıkarmaya hazırlanıyor. Sınırlı sayıda üretilen ve şimdiden Türkiye dahil 11 ülkeden sipariş alan Sapphire’e sahip olmak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerekiyor.
www.peter-tanisman.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT