Philips 3d Ambilight Televizyonlarla Boyut Atlayın

Alışveriş Alışveriş Philips 3d Ambilight Televizyonlarla Boyut Atlayın

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 31 Mart 2011 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Mar 31, 2011

Philips, 3D kampanyası ile sizi stadyumun ortasına davet ediyor. Mart ayı sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, Philips Full HD 3D Ambilight TV ler %30’ a varan indirimlerle kampanya noktalarında satışta olacak.

Kampanya kapsamında, Philips 8605 Full HD 3D Ambilight TV serisinden 40’’,46’’ ve 52’’ televizyon satın alanlar, aynı zamanda 2 adet Gözlük içeren PTA02 3D Seti hediyesine de ücretsiz sahip olacaklar.

Philips’in Heyecan Verici 3D Dünyasını Keşfetmeye Hazır Mısınız?
Artık 3D teknolojisi sinemadan evlere geçiş yaptı ve film, oyun ve spor karşılaşmalarını tamamen farklı bir şekilde deneyimleyeceksiniz. Philips Full HD 3D Ambilight TV’nizi açıp, Active 3D gözlüklerinizi takarak, goller televizyonunuzdan çıkıp oturma odanızın içine girerken kritik pozisyonların derinlik ve gerçeklik kazanmasını izleyeceksiniz.

Philips Full HD 3D Ambilight 8605 serisi size, stadyumda yaşayabileceğiniz keyfi evinizden bile çıkmadan, en konforlu şekilde sunuyor. Ödüllü görüntü kalitesi ve Ambilight’ın sizi içine çeken benzersiz gücü ile birlikte Philips’in 3D televizyonları ile evinizde en üstün izleme deneyimini yaşayacaksınız.

Active 3D Teknolojisi
Philips 3D televizyonlarda; sol ve sağ göz tarafından izlenen iki farklı görüntü, tek bir 3D görsel deneyimde birleşiyor.

Full HD 3D deneyimi sunmak için en son teknolojiyi kullanan Philips, Active 3D teknolojisi ile Active 3D gözlüklerin deklanşörlerini TV ekranında gösterilen görüntü ile mükemmel senkronize ederek, hızlı bir şekilde açıp kapayan kablosuz bir verici kullanıyor. Bu sayede görüntüler hiç olmadığı kadar etkileyici, derin ve gerçekçi hale geliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT