Philips Aydınlatma Ürünleri ile Evler Artık Daha Şık

Alışveriş Alışveriş Philips Aydınlatma Ürünleri ile Evler Artık Daha Şık

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 09 Ekim 2011 Pazar

Firma: Philips Aydınlatma Ürünleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eki 9, 2011

Yenilikçi tasarımları ve üstün teknolojisi ile tüketici aydınlatması alanında dünyada bir numara olan Philips, evlerdeki şıklığı dekoratif aydınlatma serileriyle tamamlıyor.

Evlerinizde daha fazla vakit geçirmeye başlayacağınız sonbahar ve kış mevsimine doğru yavaş yavaş ilerlerken, baharın getirdiği değişim rüzgârlarını evlere taşımanın tam zamanı. Ramazan ayını geride bırakırken ailece birlikte vakit geçirmeye devam edip lezzetli yemekler yiyeceğiniz bayramlar da yaklaşıyorken; Philips, o muhteşem sofraları birbirinden şık aydınlatma ürünleriyle taçlandırma, sofralarda şıklık yaratma fırsatı sunuyor.

Aydınlatma sektörünün öncüsü Philips, LED bazlı ev aydınlatma sektörüne, getirdiği teknolojik yenilikler ve tasarımlarla yön veriyor. Zarafet ve ileri teknolojiyi bir çatı altında birleştirerek, LED teknolojisi ile kullanıcılarına tüm aydınlatma çözümlerini bir arada sunuyor.

Philips bünyesinde bulunan Lirio, Massive ve Eseo markalarının minimal ya da sofistike tasarımları evlerin dekorasyonunu dilenen tarzda zenginleştirmeye olanak sağlıyor. Her tarza ve zevke uygun geniş ürün gamı, sayısız seçenek imkanı sunuyor.

Philips’in birbirinden şık dekoratif aydınlatma ürünlerine sahip olmak için, www.turkey.philips.com adresini ziyaret etmek yeterli!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT