Philips Dailyduo İle Hızlı Ve Pratik Temizlik

Alışveriş Alışveriş Philips Dailyduo İle Hızlı Ve Pratik Temizlik

Tarihler: 08 Kasım 2010 Pazartesi ~ 08 Aralık 2010 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2010 ~ Ara 8, 2010

Üstün Philips teknolojisi ile üretilen Philips DailyDuo Dikey Şarjlı Süpürge, sizi şık tasarımı ve 2’si 1 arada özelliği ile kusursuz temizlikle buluşturuyor.

Philips DailyDuo dikey şarjlı süpürge, şık tasarımı ile ev dekorasyonunuza uyum sağlarken, günlük hızlı temizlik imkanı sunarak hayatınızı kolaylaştırıyor.

Philips DailyDuo’nun 2`si 1 arada özelliği, zeminin ve mobilyaların kolayca temizlenebilmesi için standart süpürge ile el süpürgesini aynı üründe buluşturuyor. QuickDraw açma sistemiyle, el süpürgesini tüpten kolayca çıkarabilir; uzun ve kısa saplı kullanım arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Philips DailyDuo’nun kendiliğinden dik durma özelliği sayesinde ise süpürgenin gövdesini dilediğiniz yere bırakıp, el süpürgesi ile temizliğe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Ayrıca, şarj edilebilir pillerle kablosuz çalışma imkanı sunan DailyDuo, en ulaşılmaz yerlerde bile kesin sonuç almanızı sağlarken, AutoOff şarj sistemi sayesinde piller tam şarj olduğunda otomotik olarak kapanıyor ve enerji tasarrufu sağlayarak bütçenizi de koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT