Philips ile Rengarenk Bir Yılbaşı

Alışveriş Alışveriş Philips ile Rengarenk Bir Yılbaşı

Tarihler: 17 Kasım 2011 Perşembe ~ 31 Aralık 2011 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2011 ~ Ara 31, 2011

Aydınlatma sektörünün öncüsü Philips’in tüm dünyada büyük beğeni toplayan LivingColors ve Lumiware serileri ile bu yılbaşı rengarenk geçecek…

Philips yeni yılı evde kutlamak isteyenler için birbirinden şık ve renkli seçenekler sunuyor. Philips’in yeni nesil aydınlatma ürünleri, ev partilerini hiç olmadığı kadar keyifli hale getirmek için ideal. Gecenin rengini LivingColors ile belirlerken, temasını da Lumiware serisinin şık ve kompakt aksesuarlarıyla dilediğinizce oluşturabilirsiniz.

Özel Gecelerin Aydınlatma Uzmanı

LivingColors 16 milyon farklı renk seçeneği ve yüzde 50 daha fazla ışık miktarı ile evleremodern bir hava katarken bir yandan da mekanlarınızı canlı renklere boyuyor. İç mekanlarda şaşırtıcı efektler elde etmeyi sağlayan LivingColors, yüksekliği ve eğimi ayarlanabilen armatürleri ile yerdeki, masadaki ya da raflardaki geleneksel yerlerinden kurtularak yepyeni alanlarda hayat buluyor. Ambiyans yaratırken sınırsız özgürlük sağlayan ürünler, duvarda, tavanda ya da ayaklı standı sayesinde oturma alanlarında rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanıcıların yaşam ortamlarını kişiselleştirmesini kolaylaştıran bir fonksiyonellik ve esneklik dengesi gözetilerek geliştirilen yeni armatürler, iç mekanlarda şaşırtıcı efektler elde etmeyi sağlıyor.

Philips Lumiware ile Evinizin Heryeri Işıl Işıl Parlayacak

Philips Lumiware serisi ise, aralarında vazo, şişe soğutucu, servis tabağı ve bardak altlığı seti gibi ürünlerin bulunduğu eşsiz ev aksesuarları sunuyor. Şık tasarımına özenle monte edilen LED teknolojisi ile aydınlatma özelliği de bulunan Lumiware serisinde aksesuarların altından ve içinden geçen renkli ışıklar, parlak bir renk demeti oluşturuyor. Vazoda ve şişe soğutucuda kullanılan beyaz LED’ler doğrudan çiçeklerin, şişenin ve buz küplerinin üzerine vurarak onları birer sanat eserine dönüştürürken, daha önce hiçbir ev aksesuarının olmadığı kadar şaşırtıcı, sihirli ve eğlenceli olmasını sağlıyor.

Philips LivingColors armatür grubuna 190-650 TL fiyat aralığında, Lumiware serisi ürünlere ise 200-350 TL fiyat aralığında sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT