Philips iPod/iPhone Uyumlu Saatli Radyo ile Güne Müzikle Uyanın

Alışveriş Alışveriş Philips iPod/iPhone Uyumlu Saatli Radyo ile Güne Müzikle Uyanın

Tarihler: 15 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 15 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 15, 2011 ~ Eyl 15, 2011

Ses tutkunlarının vazgeçilmez markası Philips, müzik ve ses ürünlerindeki iddiasını AJ3270D iPhone ve iPod uyumlu saatli radyo ile sürdürüyor.

Philips, sunduğu ürünlerin hem tasarımı hem de teknolojik özellikleri ile fark yaratmaya devam ediyor. AJ3270D müzik saatli radyo, tasarım, ses ve teknik özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Philips AJ3270D ile iPod ya da iPhone’nunuzu şarj ederken müzik keyfiniz kesilmez.Bağlantı istasyonu sayesinde çalma cihazınızı doğrudan bağlantılı eğlence sisteminize bağlayarak en sevdiğiniz müzikleri mükemmel ses kalitesiyle dinleyebilirsiniz. Ayrıca, iPod ya da iPhone’nunuzu çalarken şarj ettiğinden müzik dinlerken cihazınızın pilinin bitmesi gibi bir derdiniz olmaz .Bağlantılı eğlence sistemine bağlandığında, çalma cihazınız otomatik olarak şarj edilir. Akıllı bir tasarıma sahip olan yaylı dock bağlantı portuna, özel adaptör gerektirmeden tüm iPod veya iPhone cihazları takılabilir.

İstasyon ayarlı dijital radyo özelliğiyle sevdiğiniz radyo frekanslarını hafızaya alma tuşunu basılı tutarak kolayca kaydedebilir ve her seferinde elle ayarlamadan, favori radyo istasyonuna hızla erişebilirsiniz.

Otomatik kapanma zamanlayıcısı,uykuya dalmadan önce istediğiniz müziği veya radyo istasyonunu ne kadar süreyle dinlemek istediğinize olanak tanır. Kapanma zamanlayıcısı sayesinde, cihazınızı açık bırakmaktan korkmadan,sevdiğiniz müzikle uykuya dalmanın keyfini yaşarsınız.

Çift alarm özelliğiyle iki alarm saati birden kurabilir,birini kendiniz diğerini eşiniz için ayarlayabilirsiniz.

Philips AJ3270D iPod/iPhone saatli radyo ile içinde bulunduğumuz Ramazan ayında iftar ve sahur saatleriniz hiç şaşmayacak,sahur için uyanmanın keyfi ikiye katlanacak.

Philips AJ3270D iPod/iPhone saatli radyoya 129,9 TL ‘ye sahip olabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT