Philips - O’neill İşbirliği Kulaklıkları Zirveye Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Philips - O’neill İşbirliği Kulaklıkları Zirveye Taşıyor

Tarihler: 06 Ocak 2011 Perşembe ~ 06 Şubat 2011 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2011 ~ Şub 6, 2011

Yaşam tarzı anlamında dünyanın en yenilikçi iki markası Philips ve O’Neill, aktif bir yaşam tarzının zorluklarıyla başa çıkabilecek şekilde tasarlanmış bir kulaklık serisi için güçlerini birleştirdi. Philips`in yeni serisi O`Neill kulaklıklar her ortamda uzun süreli dayanıklılık sağlarken müzik keyfini eksiksiz çıkarmanıza imkan veriyor. Size de enerjinizi tazeleyen müziği günün her saatinde ve istediğiniz kadar dinlemek düşüyor.

Ağır ve zorlu koşullarda test edilen yüksek performanslı Philips O’Neill kulaklık serisi, hayatı her yönüyle yaşayan adrenalin tutkunlarından gelen önerilerle geliştirildi. Birbirinden tamamen farklı ve özgün tasarıma sahip dört ayrı modelden oluşan Philips O’Neill serisi en dinamik aktif yaşam tarzında karşılaşılabileceğiniz sorunlarla da rahatlıkla baş edebiliyor.

Ağır malzemelerden esinlenilen ve su geçirmeyen materyallerden üretilen Stretch serisi sunduğu yüksek performansın yanısıra, darbelere dayanıklı bir yapıya sahip. Snug ise cesur grafiklerin kusursuz uyumu ile kaliteli sesi bünyesinde birleştiriyor. Kulak içi modellerden Covert, güçlü ses efektleri ve iPhone desteği ile öne çıkarken, üç farklı renkten oluşan Specked serisi ise dolaşmayan kablo sistemi ile daha uzun müzik dinleme imkanı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT