Philips Powerpro Elektrikli Süpürgesi

Alışveriş Alışveriş Philips Powerpro Elektrikli Süpürgesi

Tarihler: 24 Nisan 2012 Salı ~ 24 Haziran 2012 Pazar

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2012 ~ Haz 24, 2012

Philips Powerpro Elektrikli Süpürge İle Daha Fazla Toz Çekim Performansı

Philips’in yeni nesil PowerPro Elektrikli süpürgesi, derinlemesine temizlik arayanlar için çekici seçeneklerin başında geliyor. Yeni PowerCyclone teknolojisi ve AeroSeal başlığı sayesinde çok daha az eforla yüzde 40 daha fazla toz çekişi sağlayan yeni Philips PowerPro FC8766 modeli; performans, şık tasarım ve kolay kullanım avantajlarıyla öne çıkıyor.

Ev temizliği denildiğinde, en yorucu aşamalardan biri hiç kuşkusuz, süpürme aşaması. Teknolojik üstünlükleri, yüksek kalite ve göz alıcı yeniliklerle birleştiren Philips elektrikli süpürgeleri tercih edenler içinse, bu konu sorun olmaktan çıkıyor.

Torbasız elektrikli süpürge tercih edenlerin yeni gözdesi PowerPro, mükemmel temizlik için tasarlandı. 2000 ve 2100W motor gücü, 340 ve 350W emiş gücüne sahip iki modeli olan PowerPro, kullanım kolaylığı ve üstün toz çekme özelliğiyle sağ kolunuz olmaya hazırlanıyor. Sahip olduğu filtresiz toz ayırma teknolojisi, PowerCyclone sayesinde emiş gücünü asla yitirmeyen PowerPro, size kesintisiz bir temizlik performansı sunuyor.

Yeni Philips PowerPro, PowerCyclone teknolojisi sayesinde, üç aşamalı bir temizlik modülü uygulayarak mükemmel sonuçlara imza atıyor. Çekilen hava ve toz, PowerCyclone'a düz ve pürüzsüz hava yolundan 250km/s hızla giriyor. Eğimli hava geçidi, havayı siklonik hazne içinde yukarı yönde ivmelendiriyor. PowerCyclone haznesinin üzerindeki çıkış kanatları ise etkili bir şekilde tozu havadan ayırıyor.

PowerPro’nun FC8766 modelinde yer alan AeroSeal başlığın özel tasarımı, tüm zeminlerde ve özellikle halı üzerinde emiş gücünü daha derinlere ileterek daha fazla toz çekişi sağlıyor. Başlığın zemine yapışan tasarımı, emiş gücünün kaybolmadan zemine iletilmesini sağlayarak gücü arttırken, alt yüzey tasarımı, halıda tüylerin arasını daha da açarak yüzde 40 daha fazla toz çekişi sağlayan derinlemesine bir temizliğe imza atıyor.

Yeni PowerPro serisinin temizliği de son derece kolay. “Click and Go” sistemi sayesinde tek hamlede toz haznesini çıkarabilir ve özel tasarımı sayesinde tozu etrafa dağıtmadan boşaltabilirsiniz. Yıkanabilir filtresi ile yeni PowerPro kendi temizliği konusunda da oldukça avantajlı.

Pratik, hızlı, kolay kullanılan, kolay temizlenen ve güçlü bir torbasız süpürge arayışında olanlar, yeni Philips PowerPro serisine mutlaka göz atmalı. Serinin FC8766 modeli 659,90 TL, FC8761 modeli ise 559,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

ÖZELLİKLER
FC8766/01

Torbasız
Motor Gücü: 2100 W
Emiş Gücü: 350 W
Power Cyclone
AeroSeal başlık
HEPA 12
HEPA AirSeal

FC8761/01
Torbasız
Motor Gücü: 2000 W
Emiş Gücü: 340 W
Power Cyclone
TriActive başlık
HEPA 12
HEPA AirSeal

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT