Philips`ten Devrim Yaratan Akıllı ÜtüTeknolojisi

Alışveriş Alışveriş Philips`ten Devrim Yaratan Akıllı ÜtüTeknolojisi

Tarihler: 08 Eylül 2011 Perşembe ~ 08 Ekim 2011 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2011 ~ Eki 8, 2011

Dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips, ütüleme teknolojilerindeki 50 yılı aşkın tecrübesi ile hayatımızı kolaylaştıracak yeni nesil akıllı ütüyü geliştirdi.

OptimalTemp teknolojisine sahip dünyanın ilk ve tek buhar kazanlı ütüsü Philips Akıllı Ütü, ile artık ısı ayarı yok, yanma derdi yok.

Tüm kumaş türlerinde güvenle kullanılabiliyor, üstelik çok da hızlı. Isı ayarını otomatik olarak kendi yapan Philips Akıllı Ütü, bu şekilde tüm kumaşlar için en doğru sıcaklığı sağlayarak, mükemmel sonuçlar almanızı sağlıyor. Hızlı ve güvenli bir şekilde en inatçı kırışıkların üstesinden kolaylıkla gelen Philips Akıllı Ütü, pratik kullanımı ile de tercih sebebi.

Birbirinden farklı kumaşları ütülerken, ütünün ısınmasını ya da soğumasını beklemeye gerek kalmadan en iyi sonuçları almanızı sağlayan akıllı seri, estetik görünümüyle de stile önem veren hanımların kalbini kazanıyor.

Ütüden sızan ve kumaşlar üzerinde leke bırakan sinir bozucu damlacıklar da Philips Akıllı Ütü ile tarihe karışıyor. Damlama önleyici sistem, kumaşların ıslanmasını ve lekelenmesini tamamen engelliyor.

En değerli giysilerinizi; yakmadan, bozmadan, lekelemeden ve hızlı bir şekilde ütülemek için tek ihtiyacınız, OptimalTemp teknolojisiyle buharın gücüne mükemmel şekilde hükmeden, Philips Akıllı Ütü. Güvenilirliği uluslararası kuruluşlar tarafından onaylanan** Philips Akıllı Ütü, benzersiz performansı ile ütüyü hiç olmadığı kadar keyifli ve kolay hale getiriyor.

**Konusunda uzman 3 kurum, ütülenebilen tüm kumaşlarda Akıllı Ütü’yü test etti ve onayladı:
Philips GC9220
OptimalTemp
5 bar buhar basıncı
120 gr/dk sürekli buhar gücü
230 gr/dk şok buhar
1,5 lt su tankı
Ayrılabilir su tankı
Kolay kireç temizleme
Philips GC9240
OptimalTemp
6 bar buhar basıncı
120 gr/dk sürekli buhar gücü
260 gr/dk şok buhar
1,5 lt su tankı
Ayrılabilir su tankı
Kolay kireç temizleme
Taşıma kilidiAuto Shut Off

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT