Philips’in Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Alternatifleri

Alışveriş Alışveriş Philips’in Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Alternatifleri

Tarihler: 07 Şubat 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2012 ~ Şub 14, 2012

Philips LivingColors ve ambiyans aksesuarları ile sevginizi 16 milyon farklı renk seçeneği ile anlatın

Philips, 16 milyon farklı renk seçeneğiyle evlerde renkli konseptler yaratan LivingColors serisi ve birbirinden romantik ambiyans aksesuarları ile 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel onlarca farklı hediye alternatifi sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde özel bir akşam yemeği için masanızda romantik pembe bir aydınlatma kullanmak ister misiniz? Kendi stilini yaratmaktan hoşlananlar için tasarlanan LivingColors ile akşam yemeğinizi daha romantik bir hale getirebilir, soğuk kış günlerinde altın sarı ışıkla çok daha sıcak bir atmosfer sağlayabilirsiniz.

Gelişmiş Philips LED teknolojisiyle üretilen LivingColors ile evin ışık rengi değiştirilerek, kullanıcının o anki duygularına göre istenilen atmosferin yaratılabilmesi sağlanıyor. Philips LivingColors, sonsuz renk seçeneklerini kullanıcısının parmak uçlarına getiren yeni ve sofistike bir aydınlatma çözümü sunuyor. Geleneksel aydınlatma sistemlerine göre daha uzun ömürlü olan ve daha az enerji harcayan Philips LivingColors, evlerde birbirinden değişik ve renkli konseptler yaratılabilmesini sağlıyor. Philips LivingColors, dokunmaya duyarlı uzaktan kumandası ile ışığın renginin, parlaklığının ve seviyesinin kolayca ayarlanabilmesine imkan tanıyor. LivingColors’ın uzaktan kumandasında bulunan ışık değiştirme modu otomatik olarak odanın kırmızıdan maviye, pembeden sarıya kadar birbirinden farklı renklerle aydınlatılabilmesini sağlıyor.

Philips’in Sevgililer Günü’ne özel hediye alternatifleri arasında birbirinden romantik ambiyans aksesuarları da yer alıyor. Şık aydınlatma ürünleri ve çözümleri ile Philips, evlerde zarif ve hoş bir ortam yaratmaya imkan tanıyor. Philips’in oturma odasına, yatak odasına, bahçeye ve daha birçok alana yönelik farklı ürünleri ile istenilen yerde etkileyici ve şık aydınlatma efektleri ile birbirinden güzel ambiyanslar yaratılabiliyor. Philips’in Sevgililer Günü hediye alternatifleri arasında tıpkı gerçek bir mum gibi ışıltı yayan Naturelle CandleLights ve TeaLights, parlak bir ışık demeti oluşturarak şişeleri sihirli bir dokunuşla aydınlatan Cooler, beyaz ve renkli LED ışıkları bulunan dekoratif vazo Vase, meyvelere servis şıklığı katan LED aydınlatmalı servis tabağı Platter, her biri çok çeşitli renklerde parlayan bardak altlıkları Coaster gibi birçok farklı ürün bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT