Philips’ten Eski Fritözünü Getir, Yağsiz Kizartan Airfryer’i Götür Kampanyasi

Alışveriş Alışveriş Philips’ten Eski Fritözünü Getir, Yağsiz Kizartan Airfryer’i Götür Kampanyasi

Tarihler: 07 Temmuz 2011 Perşembe ~ 31 Ağustos 2011 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2011 ~ Ağu 31, 2011

Philips sağlığına önem verenler ve formunu korumak isteyenler için “Eski fritözünü getir, yağsız kızartan Airfryer’ı götür” kampanyasını başlatıyor. 31 Ağustos’a kadar sürecek kampanyadan yararlanarak Airfryer’a 399,9 TL’den sahip olabilirsiniz.

Mutfaklarda çığır açan teknolojisiyle diğer fritözleri emekliye ayıran Airfryer, sizi özlediğiniz lezzetlere kavuşturacak. Özellikle yaz aylarında yağlı ve ağır olduğu için uzak durduğunuz tüm kızartmaları, Airfryer ile yağsız ve pratik bir şekilde pişirebilecek, suçluluk duymadan yiyebileceksiniz.

Köfteden patates kızartmasına, börekten kumpire, balıktan güvece, ayva tatlısından brownieye kadar kalorisi yüzünden yemeye çekindiğiniz pek çok lezzeti yağsız şekilde pişirme imkanı sunan Airfryer, özellikle günümüzün yoğun ve hızlı temposunda formunu korumak isteyenler için ideal.

Sıcaklık kontrolü sayesinde pişireceğiniz yemekler için en uygun sıcaklığı; zaman ayarı ile en doğru süreyi seçmenizi sağlayan Airfryer’da aynı anda farklı yemekleri kızartmak için hazne ayracı da bulunuyor.

Entegre hava filtresi içeren Airfryer, aynı zamanda mutfakta istenmeyen yemek kokularını da önlüyor.Üstelik bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları ve kablo sarıcısıyla hem temizleme hem de saklama kolaylığı sunuyor.

Philips’in yeni mucizesi ile en lezzetli yemekleri en kısa sürelerde yaparken hem formunuzu koruyacak hem de mutfakta harikalar yaratacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT