Phoneist`le Keşfe Başlamanın Tam Zamanı!

Alışveriş Alışveriş Phoneist`le Keşfe Başlamanın Tam Zamanı!

Tarihler: 04 Ağustos 2011 Perşembe ~ 04 Eylül 2011 Pazar

Firma: Phoneist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2011 ~ Eyl 4, 2011

“Gez, keşfet, eğlen,kazan” felsefesiyle yola çıkan Phoneist.com yayına başladı. Check-in yapan kullanıcılarına birbirinden ilginç fırsatlar ve ödüller de sunacak olan sitede daha önce benzerine rastlanmamış bir puzzle oyunu da bulunuyor. Ayrıca Phoneist’ler site üzerinden mekanlarla ilgili ipuçları ve yorumları da paylaşabiliyorlar.

Lokasyon tabanlı sosyal ağ Phoneist.com, yayına başladı. Dolu içeriğiyle dikkat çeken sitede Phoneist’lere birbirinden farklı fırsatlar ve ödüller sunuluyor. Facebook ve Twitter bağlantısı da bulunan sitede kullanıcılar, Phoneist.com üzerinden yaptıkları aktiviteleri anında sosyal medyada görüntüleyebiliyorlar. Ayrıca kullanıcılar, Facebook üzerinden check-in yaptıkları mekanı, ipuçlarını ve yorumları anında paylaşırken Facebook’taki arkadaşlarını Phoneist olmaya davet ederek kendi sosyal ağını da oluşturabiliyor. Phoneist’e www.facebook.com/phoneist adresinden de ulaşılabiliyor.

Hem mobil cihazlardan hem de bilgisayarlardan check-in yapma imkanı sağlayan Phoneist.com’da daha önce benzeri görülmemiş bir oyun da bulunuyor. Şehrin farklı noktalarına yerleştirilen puzzle parçalarının toplanmasıyla ilerleyen oyun, tüm parçaların tamamlanmasıyla sona eriyor ve puzzle’ı tamamlayan Phoneist’ler çeşitli hediyeler kazanıyorlar.

Tüm bunların yanı sıra Phoneist’le tam bir “kaşif” olmanız da mümkün. Görev oyunlarıyla ilk check-in’de “Keşfe Başla”, 10 farklı check-in’de ise “Kaşif” rozeti kullanıcıların profiline ekleniyor. Ayrıca Phoneist profilinizde kişisel bilgi niteliği taşımayan, sadece yaptığınız check-in’ler, yazdığınız yorumlar, favori mekanlarınız ve kazandığınız görev rozetleri ile ilgili eğlenceli bilgiler yer alıyor.

Gezerken keşfetmek, keşfederken eğlenmek, eğlenirken de kazanmak için Phoneist.com dünyasında siz de yerinizi ayırtın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT