Pierre Cardin’de sezon sonuna kadar büyük indirim fırsatı

Alışveriş Alışveriş Pierre Cardin’de sezon sonuna kadar büyük indirim fırsatı

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Pierre Cardin

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
Pierre Cardin’de sezon sonuna kadar büyük indirim fırsatı
Pierre Cardin, 2009 Kış Koleksiyon ürünlerinde sezon sonuna kadar devam edecek cazip indirim fırsatlarının olduğu yeni bir kampanya sunuyor. Fransız moda markası Pierre Cardin, büyük indirim kampanyasında müşterilerine % 50’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Pierre Cardin’in 2009 Kış Koleksiyonu’na eklenen iki yeni kalıp ve iki yeni stil; SlimFit ve ModernFit, 3 düğmeli ceket döneminin kapandığının haberini veriyor. Artık her şey küçülüyor. Yeni akımın trendleri küçülen kalıplar, daralan yakalar, pantolon ve ceket boylarından oluşuyor. Modaya yeni bir soluk kazandıran bu takımlara sahip olmak ve modayı takip etmek steyenler için Pierre Cardin büyük indirim kampanyası ile müşterilerine fırsatlar sunuyor.

“Uzay” temasından yola çıkılarak hazırlanan 2009 Kış Koleksiyonu, vücuda oturan tarzda “slim fit” ve “modern fit” olarak hazırlanan takımlardan, gömleklere; ince tasarlanmış kravatlardan, trikolara kadar zengin ürün çeşitleri içeriyor. Ürünlerde metal ve siyah renkli kumaşların yanında doğa renklerinin kullanılması daha rahat ve sade ürünlerin bulunmasını sağlıyor. Böylece koleksiyonda her kişiliğe ve yaşam tarzına uygun ürünler bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT