Pınar’dan Burgerseverlere Gurme Burger

Alışveriş Alışveriş Pınar’dan Burgerseverlere Gurme Burger

Tarihler: 26 Kasım 2010 Cuma ~ 26 Aralık 2010 Pazar

Firma: Pınar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2010 ~ Ara 26, 2010

En lezzetli ürünleri en yüksek kalitede tüketicileriyle buluşturan PINAR, burgerseverler için yepyeni bir ürünü pazara sunuyor. Benzerlerine göre iki kat daha kalın olan PINAR Gurme Burger, eğlenceli öğünlerin yeni lezzet alternatifi olacak!

Türkiye’nin en büyük gıda markalarından olan PINAR, her geçen ürün portföyüne yeni ve lezzetli ürünler katmaya devam ediyor. Pınar’ın son yeniliği ise Gurme Burger… Benzerlerinden iki kat daha kalın olan PINAR Gurme Burger, özel formülünün kattığı ekstra lezzetle de fark yaratıyor. Bu sayade en lezzetli Burger yeme deneyimini evinize getiriyor.

Özel Karton kutusunda tüketiciye sunulan PINAR Gurme Burger, yüzde 100 dana etinden, son derece hijyenik koşullarda üretiliyor. Kullanımı ise oldukça pratik. Pişirilerek, tüketicilerin tercihlerine göre hazırlanması sadece 9 -10 dakika sürüyor. IQF (Bireysel hızlı dondurma) teknolojisi sayesinde -35 derecede şoklama yöntemiyle dondurulan PINAR Gurme Burger, bu sayede besin değerini ve lezzetini raf ömrü boyunca koruyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT