Pırlantada Yeni trend `Magic`

Alışveriş Alışveriş Pırlantada Yeni trend `Magic`

Tarihler: 04 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 06 Mayıs 2009 Çarşamba

Firma: jasabi.com

Telefon: 0212 603 12 60

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2009 ~ May 6, 2009
PIRLANTADA YENİ TREND “MAGİC”
Türkiye’de ilk defa uygulanan “magic” adı verilen tam taş görünümlü pırlanta artık jasabi.com internet sitesinde...

Türkiye’de ilk defa “jasabi” tarafından kullanılan bir teknikle 5 tane sihirli pırlantanın birleşiminden oluşan ve “magic” adı verilen tam taş görünümlü mücevherlere artık jasabi.com internet sitesinden ulaşılabiliyor. Mücevher konusunda uzman kişilerden tam not alan ve 33 parçadan oluşan “magic koleksiyonu” hanımların istedikleri pırıltıyı daha uygun fiyatlara sahip olmalarını sağlıyor.

1 prenses kesim taş ve 4 markiz kesim taşın birleşik mıhlanmasıyla oluşan tam taş görünümlü yüzüklerden, damla görünümlü kolye uçlarına kadar geniş ürün yelpazesi bulunan “magic koleksiyonu” 490 USD – 5 bin USD fiyat aralığında satışa sunuluyor.
Jasabi.com ürünlerinin tamamı, bağımsız ve uluslararası akreditasyona sahip International Diamond Laboratories ‘’IDL’’ tarafından sertifikalanıyor. Ömür boyu bakım ve onarım garantisi bulunan ürünler, bir gün içerisinde kargo ücreti alınmadan teslim edilebiliyor.

Jasabi Hakkında:
Yılda 60 bin adet pırlanta işleme hacmiyle Türkiye’nin en büyük üretici şirketleri arasında yer alan Kasabi Kuyumculuk, klasik mağazacılık anlayışının dışına çıkarak sunduğu fiyat avantajı ile jasabi.com’u tüketiciye sundu. Yıllardır üretici oldukları pırlanta sektörüne perakendeci olarak adım atan Jasabi, üretimden tüketiciye doğrudan satış yaparak fiyat avantajını tüketici lehine kullandırıyor. Kuyumcukent’teki fabrikasında yılda 10 bin karat pırlanta işleyen Kasabi Kuyumculuk, 300 çalışanıyla yılda 100 bin parça pırlanta işleme kapasitesine sahip en büyük üretici konumunda. Jasabi.com web sitesinden pırlanta satın almak isteyen tüketiciler kredi kartlarının sağladığı taksit avantajları ile siparişlerini verebilirler. Ürün alternatiflerini görmek isteyen tüketiciler ise seçtikleri ürünleri diledikleri adrese bir telefon ile isteyebilirler ya da Kuyumcukent’teki showroomu ziyaret edebilirler. Her alışveriş merkezinde ya da her caddede mağazası olmayan Jasabi’ye ulaşanlar buna değdiğini görecek. Pırlantanın ürün iadesinin çok zor olduğu Türkiye’de, Jasabi.com’dan pırlanta alan herkes yüzde 15 fiyat eksiği ile anında geri iade yapabilecekler.

Sipariş için : www.jasabi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT