Piyale Bulyon Tüketiciyle Buluşuyor

Alışveriş Alışveriş Piyale Bulyon Tüketiciyle Buluşuyor

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 05 Haziran 2009 Cuma

Firma: Piyale

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 5, 2009
“Piyale Bulyon” Tüketiciyle Buluşuyor…
Ev hanımlarının tercihi Piyale, 2009 yılı yeniliklerine iki farkı ürünle devam ediyor: Piyale’nin yemeklere lezzet katacak, sağlıklı et ve tavuk bulyonları raflardaki yerini aldı.

Ev hanımlarının tercihi Piyale, yeni ürünü “Piyale Bulyon” ile mutfaklardaki yerini genişletti. Piyale et ve tavuk bulyonlar 6’lı ve 12’li iki ayrı ambalaj seçeneğiyle raflardaki yerini aldı. Piyale et ve tavuk bulyonlar, tescilli üreticilerden tedarik edilen, en yüksek kalitede, sağlıklı etlerden üretiliyor. En son teknoloji ile sağlıklı koşullarda üretilen bulyonlar, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. Düşük yağ oranı ile kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olan “Piyale Bulyon”da renklendirici ve yapay aromalar yer almıyor. Yıllardır güvenilen, doğal lezzetler sunan Piyale, yeni ürünleriyle tüketicilerin beklentilerini karşılamaya devam ediyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT