Plajlarda Adidas Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Plajlarda Adidas Şıklığı

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 09 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ Haz 9, 2011

Birbirinden renkli mayo ve bikinilerin yanı sıra plaj kıyafetleri ve aksesuar modellerini de genişleten adidas, Beach Koleksiyonu ile sahillerde farklı görünmek ve rahat olmak isteyen kadınlara pek çok alternatif sunuyor.

adidas Women İlkbahar/Yaz 2011 Beach Koleksiyonu, plajlara adidas şıklığını getiriyor. Yazın coşkusunu hissettiren mavi, mor, kırmızı ve yeşil gibi canlı renklerin ağırlıklı olduğu koleksiyonda, klasikten vazgeçemeyenler için siyah/beyaz mayo ve bikiniler de yer alıyor.

adidas’ın hızlı kuruyan özel mayo ve bikinileri plajların gözdesi

adidas Women kategorisindeki bu yeni koleksiyon, hızlı kuruyan özel bir kumaş teknolojisine sahip. Bu teknoloji ile üretilen bikini ve mayolar, şık görünümlerinin yanı sıra kadınlara sundukları konfor ile bu yaz da adidas’ın sahillerde çok popüler olacağını gösteriyor.

Rengarenk terlikler, çantalar, aksesuarlar

Koleksiyonda yer alan şortlar, etekler, bikiniler ve mayolar ile şort mayolar, uyumlu desen ve renklerdeki terlikler, çantalar, şapkalar ve bandanalarla tamamlanıyor. adidas Women İlkbahar/Yaz 2011 Beach Koleksiyonu’nda, genç, dinamik, renkli giyinmeyi seven, spora ilgi duyan ve özellikle plajda da canlı renkler kullanmayı tercih eden kadınlar için çok çeşitli seçenekler bulunuyor.

http://www.facebook.com/adidas

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT