Porland, 'Anneler Günü'ne Özel İndirim Fırsatı ve Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Porland, 'Anneler Günü'ne Özel İndirim Fırsatı ve Hediye Seçenekleri

Tarihler: 02 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 05 Mayıs 2012 Cumartesi

Firma: Markafoni

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2012 ~ May 5, 2012

Anneler Günü 2012

Porland, 'Anneler Günü'ne Özel İndirim Fırsatı ve Hediye Seçenekleri İle Markafoni’de Sizleri Bekliyor

Porland Porselen, göz alıcı koleksiyonlarıyla Markafoni’de satışa sunuluyor. 2 – 5 Mayıs 2012 tarihleri arasında sürecek olan kampanyada, Porland Porselen’in birbirinden şık ve eğlenceli; Marine, İstanbul, Kaya Maya, Kelebekler Vadisi ve Yaprak koleksiyonları Markafoni üyelerine özel fırsatlarla geliyor.

Porland Porselen’in Markafoni üyelerine özel sunduğu koleksiyonlardan Marine Koleksiyonu; yedi denizleri aşıp dünyayı dolaşmak hayalini her zaman içinde hissedenler ya da dostlarıyla bir gemici masalı paylaşmak isteyenler için, uçsuz bucaksız maviliklerin serin rüzgârını sofralara taşıyor.

İstanbul’un bakmaya doyamadığınız en güzel köşelerini evinize, ikramlarınıza şıklık katmak üzere kara kalemle çizen Porland Porselen, İstanbul Koleksiyonu ile Boğaz Köprüsü, Kız Kulesi, camiler, vapur ve martı figürleriyle tarih dolu tasarımlarını sizlere sunuyor.

Her yaştan aşıklar için hazırlanan Kaya & Maya Koleksiyonu ile sonsuza kadar mutlu bir sofranın kapıları açılıyor. Porland Porselen, aşık kuşlardan yola çıkarak tasarladığı Kaya ve Maya’nın aşk hikayesini, geniş bir ürün yelpazesi ile sevgi dolu sofralarda yaşatıyor.

Doğanın tüm renklerini narin kanatlarında barındıran rengârenk kelebekler, Kelebekler Vadisi Koleksiyonu ile Porland Porselen’e bahar getiriyor. Adını Fethiye Ölüdeniz’de dağlarla çevrili Kelebekler Vadisi kanyonundan alan koleksiyon, hayatımıza renk katan kelebekleri ölümsüzleştiriyor.

Porland Porselen’in klasiklerinden biri olan Yaprak Koleksiyonu, her yaşa ve her beğeniye uygun tasarımıyla modası geçmeyecek eşsiz parçalar sunuyor. Şık ziyafet sofralarında, günlük kullanımda ve hatta çay saatlerinde dahi kullanım zarafeti sunan Yaprak Koleksiyonu, ileride çocuklarınıza bırakabileceğiniz bir miras olarak sofralarda yerini alıyor.

Porland Porselen’in birbirinden şık koleksiyonları, 2 – 5 Mayıs 2012 tarihleri arasında Markafoni’de sizleri bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT