Premier Lig, Digiturk Spormax`ta İzlenir !

Alışveriş Alışveriş Premier Lig, Digiturk Spormax`ta İzlenir !

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 22 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Digiturk

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 22, 2008

İNGİLİZ FUTBOLU’NUN PREMIER LİG’İ DIGITURK SPORMAX’TA SPORSEVERLERLE BULUŞUYOR!

DIGITURK’ün 78 No’lu kanalından yayınlanan SporMax, dünyanın ve İngiliz futbolunun en prestijli ligi olan ‘İngiltere Premier Lig’ maçlarını HD(high definition) kalitesiyle canlı olarak ekranlara taşıyor.

Dünyanın ve İngiliz futbolunun en prestijli ligi olarak adlandırılan toplam 20 takımın yer aldığı Premier Lig’de oyuncularımız Tuncay Şanlı – ( Middlesbrough ) Tugay Kerimoğlu’nun –( Blackburn Rovers ) yanı sıra dünya futbolunda önemli yeri olan bir çok ülkenin milli futbolcuları; Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, Deco (Portekiz), Fransa milli takımının en çok gol atan futbolcusu Thierry Daniel Henry (Fransa), Torres (İspanya) gibi yıldız oyuncular da DIGITURK farkıyla izlenebiliyor.

‘İngiltere Premiere Lig’ maçları 2010 yılına kadar iki sezon süresince DIGITURK tarafından HD kalitesi ve ayrıcalığı ile sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

DIGITURK üyeleri Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası, Brezilya Ligi ve Rusya Ligi’nden sonra İngiltere’nin en prestijli ligi ile futbola doyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT