Private Shopping’de Elektronik Ürünler Dönemi LimangoTECH ile Başladı!

Alışveriş Alışveriş Private Shopping’de Elektronik Ürünler Dönemi LimangoTECH ile Başladı!

Tarihler: 18 Mart 2011 Cuma ~ 18 Nisan 2011 Pazartesi

Firma: Private Shopping

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2011 ~ Nis 18, 2011

Limango, özel alışveriş dünyasındaki yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Kısa bir süre önce açılan limangoKIDS’ten sonra şimdi de teknoloji meraklılarını buluşturacak limangoTECH, “private shopping” dünyasını hareketlendiriyor. Bu site sayesinde üyeler, elektronik ürünleri avantajlı fiyatlarla satın alabilecek, dünyaca ünlü markaların yeni ürünleriyle ilk kez burada tanışabilecekler.

Dünyaca ünlü markaların ürünlerini cazip fiyatlarla bulabileceğiniz bu platform, teknoloji dünyasına özel bir kapı aralıyor. Elektronik ve teknolojik ürünlere olan ilgi ve talebin yoğun olmasından yola çıkarak limangoTECH’i hayata geçiren limango, private shopping’teki yeniliklerini sürdürüyor.

TV’lerden cep telefonu ve aksesuarlarına, fotoğraf makinelerinden kameralara, ev eğlence sistemlerinden, bilgisayarlara ve video oyun konsollarına kadar birçok kategorideki yüzlerce ürün limangoTECH’te sizleri bekliyor. Üstelik tanınmış markaların ilk kez piyasaya çıkacak ürünlerini de Türkiye’de yine ilk kez limangoTECH’te görebileceksiniz. limangoTECH’in sık sık yenilenen ve her gün bir yenisi eklenen benzersiz kampanyalarını takip etmek için hemen üye olun. Alışverişlerinizde uzun süredir, sadece limango’nun uyguladığı 12 aya varan vadesiz taksit imkanından faydalanın.

LimangoTECH’ten yalnızca limango ve limangoTECH üyeleri alışveriş yapabiliyor. Bunun için de limango ya da limangoTECH üyesi bir tanıdığınızdan davet almanız gerekiyor. Eğer limango’ya üye olan bir tanıdığınız varsa, sitedeki forma onun e-posta adresini yazarak başvuruda bulunabiliyorsunuz. limango üyesi bir tanıdığınız yoksa sitenin giriş sayfasında yer alan başvuru sayfasına yönlendiriliyorsunuz. Başvurunuz limango tarafından inceleniyor ve üyeliğiniz hakkında tarafınıza bilgi iletiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT