Profilo Haziran Kampanyalarında İndirimler `büyük` Taksitler `küçük` !

Alışveriş Alışveriş Profilo Haziran Kampanyalarında İndirimler `büyük` Taksitler `küçük` !

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Profilo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 7, 2011

Dayanıklı ev aletleri ile yaşamı kolaylaştıran ve kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik üstün teknolojili ürünleri en yalın haliyle sunan Profilo, Haziran ayında büyük indirimler ve küçük taksitler kampanyasına yoğun istek üzerine devam ediyor!

Profilo yuva kuranlara yardımcı olmak için cazip fırsatlar sunuyor! 4’lü çeyiz setleri sadece 89 TL’den başlayan taksitlerle Profilo mağazalarında. Üstelik isteyene ankastre ürün, isteyene 24’’ Full HD TV içerikli çeyiz seti alternatifleriyle!

Yalın, fonksiyonel ve dayanıklı ürünlerle öne çıkarak tüketicilerine güvenilir, şık ve çevreci ürünler sunmaya devam eden Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Haziran ayında düzenlediği çok çeşitli kampanyaları ile tüketicilerine birbirinden farklı ve avantajlı seçenekler sunuyor. Profilo’nun Haziran kampanyalarında isteyenler, buzdolaplarını, bulaşık makinelerini, çamaşır makinelerini ve fırınlarını büyük indirimler ve küçük taksitlerle yenileyebilecekler. Çok uygun fiyatlara mutfaklarında ankastre komforuna ve şıklığına sahip olabilecekler. Üstelik buhar istasyonlu ütüyü, katı meyve sıkacağını ya da elektrik süpürgesini çok uygun fiyatlarla alabilecekler.

Artık yuva kurmak çok kolay, çünkü Profilo var! Haziran ayında Profilo’nun 4’lü çeyiz setleri sadece 89 TL’den başlayan taksitlerle Profilo mağazalarında. Çeyiz setlerinde görülmemiş fırsatlar sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri Haziran kampanyasında, ister ankastre, ister 24” Full HD TV içeren çeyiz seti seçeneklerini tercih edebileceksiniz.

Profilo, Haziran ayı boyunca küçük ev aletlerinde “dev” indirimler sunmaya da devam ediyor. Örneğin 195 TL değerindeki Profilo meyve sıkacağı Haziran ayı boyunca sadece 147 TL. Buharlı ütüler sadece 49 TL’den başlayan fiyatlarla, buhar istasyonlu ütü rahatlığı ise sadece 139 TL’ye Profilo mağazalarında. Elektrik süpürgesi yenilemek isteyenler için ise VS7PT 2222 model elektrikli süpürge 116 TL değerindeki çay makinesi hediyesiyle birlikte inanmayacaksınız ama sadece 275 TL.

Profilo, Haziran ayında mutfağını ankastre şıklığı ile mutfağını yenilemek isteyenler için de inanılmaz fırsatlar sunmaya devam ediyor. Fırın, ocak ve davlumbazdan oluşan Profilo ankastre setlerini 895 TL’den başlayan fiyatlarla Profilo mağazalarından alanlar bulaşık makinelerinde de 500 TL’ye varan indirimlerden yararlanma olanağı buluyorlar.

www. profilo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT