Proje Büyük, Evler Büyük, Fırsat Büyük!

Alışveriş Alışveriş Proje Büyük, Evler Büyük, Fırsat Büyük!

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 11 Aralık 2011 Pazar

Firma: Rings İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Ara 11, 2011

Rings İstanbul’da taksit ödemesi bir yıl sonra başlıyor.

Selin Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerinde inşa ettiği Rings İstanbul Projesi, ev sahibi olmak isteyenlere ödemelerde büyük kolaylık sağlıyor. Rings İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler daire tutarının %25’ini peşin veriyor, taksit ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor.

Selin Yapı’nın İstanbul Sancaktepe’de kendi arazisi üzerine kurduğu, rahat ve konforlu bir hayatın tüm öğelerini barındıran Rings İstanbul Projesi, konut sektörüne kazandırdığı yeniliklere ödeme kolaylığını da ekledi. Rings İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler daire tutarının %25’ini peşin veriyor ve taksit ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor.

Konut sahibi olmak isteyenlerin önündeki en büyük zorluklardan biri olan ödemeler, Rings İstanbul’un yeni planıyla artık kolaylaşıyor, rahatça ve bütçeyi zorlamadan villa konforunda bir daireye sahip olunabiliyor. Selin Yapı, “Büyük Yaşam, Büyük Düşün” sloganıyla hareket ederek sizlere ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını aralıyor.

Rings İstanbul, toplamda bin 500 konut, Rings AVM ve Türkiye’nin en kapsamlı sosyal tesisi olan Rings Club ve “dikey alanda müstakil yaşam” konsepti ile ev almak isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Kutu gibi evler yerine villa konforundaki geniş yaşam alanları ile müstakil yaşamın rahatlığını, zahmetli taraflarını da ortadan kaldırarak sunan Rings İstanbul, sizin için her şeyin büyüğünü düşünüyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT