Pronet ve Sigortam.net’ten çifte güvence fırsatı

Alışveriş Alışveriş Pronet ve Sigortam.net’ten çifte güvence fırsatı

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 05 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Pronet ve Sigortam.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 5, 2009
Pronet ve Sigortam.net’ten çifte güvence fırsatı
Güvenlik sektörünün lider firması Pronet ile online bireysel sigorta hizmetleri veren Sigortam.net, çifte güvence sunan çok özel bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya dahilinde Sigortam.net’ten poliçe yaptıranlar Pronet abonesi olmaları halinde poliçelerinde %5 tanışma ödülü, Pronet Alarm Sistemleri’ni ise 2 ay ücretsiz kullanma hakkı kazanıyorlar. Ayrıca mevcut tüm Pronet aboneleri de Sigortam.net’in sunduğu %5 tanışma ödülünden yararlanabilecekler. Üstelik kampanya, konut sigortasından kaskoya kadar tüm poliçeler için geçerli.

Türkiye’de güvenlik sektörünün lider firması Pronet ile Türkiye’nin ilk ve tek online karşılaştırmalı sigorta alım hizmetleri veren firması olan Sigortam.net çok avantajlı bir kampanyaya imza atıyor. Tüm sigortacılık hizmetlerini bir arada sunan Sigortam.net’ten kampanya süresince sigorta poliçesi alanlar, Pronet abonesi olmaları durumunda Sigortam.net’in sunduğu %5 tanışma ödülünden yararlanıyor. Kampanyaya katılanlar tanışma ödülünün yanı sıra Pronet Alarm Sistemleri’ni 2 ay ücretsiz kullanma hakkı da kazanıyorlar. Konut sigortasından kaskoya kadar tüm bireysel sigorta poliçeleri için geçerli olan kampanya sayesinde Sigortam.net müşterileri hem Pronet Alarm Sistemleri’yle güvenliklerini sağlıyor hem de sigorta poliçelerini özel bir indirimle satın alma şansına sahip oluyorlar. Bu işbirliği kapsamında mevcut tüm Pronet aboneleri de Sigortam.net’in sunduğu %5 indirimden yararlanabiliyorlar.

Günde 1 dolara Pronet Alarm Hizmet Paketi
Pronet Alarm Hizmet paketi günde 1 dolardan başlayan abonelik fiyatlarıyla sunuluyor. Pronet Alarm Hizmet Paketi içerisinde Pronet Alarm Merkezi hizmeti, ücretsiz danışmanlık ve keşif, yedek parça garantisi, ücretsiz servis ve bakım hizmeti, uygulamalı bilgilendirme ve eğitim, internet üzerinden online raporlama ve alarm sistemi donanımı yer alıyor. Alarm sistemine eklenebilecek ekstra donanım ile yangın, gaz kaçağı, su baskını gibi olumsuz durumlara karşı da önlem alınabiliyor.

Pronet, Alarm Hizmet Paketi’nin içerisinde sunduğu 7 gün 24 saat Alarm Merkezi Hizmeti sayesinde evlerde maksimum güvenlik sağlıyor. Pronet Alarm Merkezi’ne bağlı alarm sistemleri, özel eğitimli Pronet çalışanları tarafından telefon hatları üzerinden sinyal gönderilerek takip ediliyor ve gereken durumlarda önceden kullanıcıyla birlikte belirlenen sıraya göre hem alarm sahibine, hem de güvenlik güçlerine haber veriyor. Böylece ev ve işyerlerinde maksimum güvenlik sağlanıyor.

Ev veya işyerinizin ücretsiz risk analizini yaparak mekana özel projeler üreten Pronet’e www.pronet.com.tr adresinden veya 444 1 911 numaralı telefondan 7 gün 24 saat ulaşılabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT