Pronet’ten karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı etkili önlem

Alışveriş Alışveriş Pronet’ten karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı etkili önlem

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Firma: Pronet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
Pronet tarafından Güvenlik Paketi içerisinde sunulan karbonmonoksit dedektörleri, karbonmonoksit zehirlerlenmelerine karşın etkin bir uyarı sistemi görevi görüyor.
Pronet’ten karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı etkili önlem
Güvenlik sektörümüzün lider ismi Pronet, kış aylarında ısıtma sistemlerinin kullanılmasıyla birlikte sıklıkla görülen karbonmonoksit zehirlenmelere karşı etkin bir uyarı sistemi sunuyor. Pronet Güvenlik Paketi ile birlikte tercihe bağlı olarak alınabilen doğalgaz, LPG veya karbonmonoksit dedektörü mekan içinde gazın yayılmasıyla birlikte devreye giriyor ve harici sirenin çalışmasını sağlayarak mekandaki kişileri uyarıyor. Ayrıca Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi’ne ulaşan sinyaller sayesinde de en kısa sürede ilgili kişiler mekana yönlendiriliyor. Pronet Güvenlik Paketi abonesi olanlar karbonmonoksit dedektörlerine ayda 5 dolar farkla sahip olabiliyorlar. Pronet abonesi olmayanlar ise 444 1 911 numaralı telefonu arayarak günde 1 dolardan başlayan fiyatlarla Pronet abonesi olabiliyorlar.

Pronet, Türkiye’de güvenlik sektörüne getirdiği yeniliklerle liderliğini sürdürüyor. Güvenlik paketleriyle ev ve işyerleri için yangın, hırsızlık, su baskını ve acil sağlık yardımı gibi konularda hizmet veren Pronet, gaz kaçağından kaynaklanan sorunların da önüne geçiyor. Pronet Güvenlik Paketi ile birlikte doğalgaz dedektörü, LPG dedektörü veya karbonmonoksit dedektörü opsiyonel olarak tercih edilebiliyor. Pronet Güvenlik Paketi içerisindeki dedektörler, gaz kaçağıyla birlikte devreye girerek Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi’ne sinyal gönderiyor. Pronet Alarm ve Çağrı Merkezi ise yetkili kişileri mekana yönlendirerek en kısa zamanda önlem alınmasını sağlıyor. Gaz dedektörleri, Pronet Güvenlik Paketi abonelerine ayda 5 dolar farkla sunuluyor. Pronet abonesi olmayanlar ise 444 1 911 numaralı telefonu arayarak günde 1 dolardan başlayan abonelik fiyatlarıyla mekanlarını ve sevdiklerini, hırsızlık, gaz kaçağı, yangın, su baskını ve acil sağlık durumlarına karşı koruyabilecekleri komple bir Güvenlik Paketi’ne sahip olabiliyorlar.

Ülkemizde özellikle kış aylarında ısıtma sistemlerinin kullanımıyla birlikte karbonmonoksit gazı zehirlenmeleri sıkça görülüyor. ABD ve Avrupa ülkelerinin pek çoğunda bu tarzdaki zehirlenmelerin önüne geçebilmek için gaz dedektörlerinin kullanımı zorunlu tutuluyor. Şofben ve soba zehirlenmesi olarak da bilinen karbonmonoksit zehirlenmesi bacaların veya cihazlarınızın kontrolleri yapılmış olsa bile şiddetli esen rüzgarın sonucu olarak çıkabiliyor. Renksiz, kokusuz ve tatsız olan karbonmonoksit gazı ancak gazın mekan içindeki varlığını kimyasal olarak algılayabilen gaz dedektörleriyle anlaşılıyor. Pronet tarafından Güvenlik Paketi içerisinde sunulan karbonmonoksit dedektörü, odun, kömür, doğalgaz gibi yakıtların yanması sonucu oluşan atık gazın içindeki karbonmonoksiti algılayabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT