Puma 2009 Kışına Şimdiden Damgasını Vuruyor

Alışveriş Alışveriş Puma 2009 Kışına Şimdiden Damgasını Vuruyor

Tarihler: 12 Ekim 2009 Pazartesi ~ 12 Kasım 2009 Perşembe

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2009 ~ Kas 12, 2009
PUMA 2009 KIŞINA ŞİMDİDEN DAMGASINI VURDU
Sıra dışı koleksiyonları ile moda trendlerini hem spor alanlarına hem de sokaklara taşıyan PUMA, 2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile dikkat çekiyor.
Dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası PUMA; moda, spor ve teknolojiyi harmanlayan PUMA çizgisiyle, modern, yenilikçi ve özgün bir estetik anlayışını tüketicilerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.
Farklı yaşam tarzlarına hitap eden PUMA, tematik koleksiyonları ile de sporun çok farklı alanlarını hayatımıza taşıyor. Atletizm ve futbol gibi popüler spor alanlarının lider markalardan biri olan PUMA, aynı zamanda yelken, motor sporları gibi farklı konseptlerdeki sportif koleksiyonlarıyla hem bu spor dallarının meraklılarını hem de profesyonelleri kendine çekmeyi başarıyor.

2009’da Her Yerde PUMA’yı Göreceksiniz
PUMA’nın 2009 koleksiyonları, olağanüstü bir çeşitliliğin yanı sıra farklı temaları ile de şehir insanının hayatını renklendirecek ürünler sunuyor. Farklı alanlardaki yeni koleksiyonlarla herkese hitap eden bir 2009 Sonbahar-Kış modası yaratan PUMA, yeni koleksiyonlarını görücüye çıkardı bile...

PUMA Running ile Bu Kış Çok Hafif Geçecek
PUMA Running kategorisinde sunulan 2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, hafifliği yeniden tanımlayarak hem koşucuların hem de konforla sportif şıklığı birleştirmek isteyenlerin gözdesi olacağa benziyor. İşlevsellik ve modayı harmanlayan yeni koleksiyon, stil ve sporu kaynaştıran bir çizgi sunuyor.
Hız ve rahatlığın altını çizen PUMA Running, bu yaz adından sıkça söz ettiren L.I.F.T.’in (Lite Injected Foam Technology) yenilenmiş versiyonuyla gündeme gelecek. L.I.F.T. aynı zamanda Pekin Olimpiyatları’nda PUMA’nın sponsorluğunda yarışan Jamaika atletizm takımının başarısını kutlamak için Jamaika renkleri ile donatıldı.

Kadınlar PUMA ile Güç ve Zarafeti Bir Arada Sergileyecek
PUMA, tüm kadınlarını her yerde öne çıkmaya davet ediyor. Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun esin kaynağı sportif ve savaşçı kadın. Maskülen ve feminen detayları yeniden yorumlayarak geliştirilen bu tema, tüm koleksiyonda görülen “boks” ruhuyla da öne çıkıyor. Tasarımlar da doğal olarak bu sporda kullanılan giysi ve aksesuarlara gönderme yapıyor.

PUMA Motorsport, Hız ve Performans Dolu 10. Yılını Kutluyor
PUMA Motorsport kategorisi, pistlerde geride bıraktığı 10 yılı çok özel bir koleksiyonla kutlayacak bu kış. Aynı zamanda motor sporları kategorisinin lideri olan PUMA, pistte ve pist dışında hız tutkunlarının gözdesi olan kıyafet, aksesuar ve ayakkabılarla göz kamaştıracak. Koleksiyon, yüksek performansa odaklanan sportif yelpazei ile de profesyonellerin pistteki beklentilerini tam olarak karşılayan tasarım ve malzemelerle geliştirilmiş.
PUMA, 2009 yılında da yatırımlarını artırarak Ferrari ve Ducati ile olan işbirliğini sürdürecek. Marka, 2009 F1 Şampiyonası’ndaki 10 markadan 5’i ile pistlerde boy gösteriyor; MotoGP’de ise hâlihazırdaki şampiyon Ducati Marlboro ile yarışıyor.

PUMA Sailing 2009 Kış Koleksiyonu Volvo Ocean Race ile Gündemde Kalmaya Devam Edecek
Dünyanın en prestijli okyanus yarışı olan Volvo Ocean Race 2008-2009’a katılan tek spor markası PUMA, bu koleksiyon ile denizdeki mücadeleyi yeni koleksiyonuna yansıtmış. PUMA takımının hem denizde hem karada kullandığı ve onların katkılarıyla geliştirilen koleksiyon, yelkenciliğe ve denize tutkun olan herkesin günlük hayatına heyecan ve şıklık getirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT