Puma ile Nostaljik Tatlar `70`lerin Modası 21. Yüzyıl Şıklığında`

Alışveriş Alışveriş Puma ile Nostaljik Tatlar `70`lerin Modası 21. Yüzyıl Şıklığında`

Tarihler: 17 Mart 2008 Pazartesi ~ 21 Mart 2008 Cuma

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2008 ~ Mar 21, 2008
PUMA İLE NOSTALJİK TATLAR “70’LERİN MODASI 21. YÜZYIL ŞIKLIĞINDA”
19. yüzyıldan beri tüm dünyada spor ve şıklığı birleştiren, kendi modasını ve tarzını yaratan PUMA, sahip olduğu mirası en mükemmel şekilde değerlendiriyor. Spordaki ve sokaktaki trendlere yön veren dünyaca ünlü spor ve günlük giyim markası; 70’lerin özgürlükçü, renkli ve hareketli tarzını, 21. yüzyıl standartlarında tekrar yorumluyor ve beğeniye sunuyor. Zamanının en popüler üç ürününü PUMA sandıklarından çıkarıyor ve bu nostaljik şıklığı yeni nesle yaşatıyor…

İşte PUMA mağazalarında bulabileceğiniz üç yeni ama tanıdık ürün:
Basket 70`s Champs: Tarz İçinde Zıplamak: 70’lerin basketbol şampiyonları için hazırlanmış bu ürün “From The PUMA Archive” konseptinin en şık ürünlerinden biri. PUMA’nın 70’lere kadar uzanan arşivinden seçilerek hazırlanan ve günümüze uyarlanan bu basket ayakkabısı, göz alıcı renk kombinasyonu ve deri sayasıyla “Heritage” tarzından hoşlanan PUMA severler için harika bir ürün. 1970’lerin en önemli üç NBA basketbol takımına ithafen hazırlanan Basket 70’s Champs; üç farklı modeli ile nostaljinin şıklığını taşıyor.

Edition T7 Track Jacket: Çiçek Çocukları Unutmayın: PUMA arşivinden bir kusursuz tasarım daha. Dikkat çekmek istiyorsanız işte size göre bir ceket. 70’lerin çiçek çocuklarından esinlenilerek hazırlanmış bu ceket içinizi en az bir hippi kadar sevgi ve aşkla dolduracak. Ayrıca farklılık yaratan baskı detayı, zengin ve kaliteli kumaş kombinasyonu ile dizayn edilen Edition T7 Track Jacket, sıra dışı bir stil kazandırıyor. %80 i koton %20 si polyester olan bu şık mevsimlik ceket, aynı zamanda maksimum konforu sağlamakta.

FTPA Edition Low Duffle: Geçmişten Bugüne Uzanan Şıklık “O zamanlar”ın rahatlığı bugünler için geri dönüyor. Yanınızda taşıyacağınız sadece bir çanta değil, o yılların tarzı, şıklığı ve tavrı. Kaliteli ve şık materyali ile fonksiyonelliği ve rahatlığı bir arada sunan FTPA Edition Low Duffle, geçmişin izlerini taşıyan bir klasik... İki yönlü fermuar yapısı, geniş ana bölmesi ve esprili grafik detaylarıyla zenginleştirilmiş ürün, hem el hem de omuz çantası olarak kullanılabilmekte.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT