Puma Motorsport Koleksiyonu, Red Bull ve Ducati Çizgileri ile Genişlemeye Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Puma Motorsport Koleksiyonu, Red Bull ve Ducati Çizgileri ile Genişlemeye Devam Ediyor

Tarihler: 09 Haziran 2008 Pazartesi ~ 12 Haziran 2008 Perşembe

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2008 ~ Haz 12, 2008
PUMA® MOTORSPORT KOLEKSİYONU, RED BULL VE DUCATİ ÇİZGİLERİ İLE GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR
Dünyaca ünlü spor markası PUMA, Motor Sporları İlkbahar 2008 Koleksiyonu’nu Red Bull’un Toro Rosso ve de Ducati takımları için hazırlanmış yeni ürünler ile genişletti.

Motor sporlarının en popüler takımlarından Ferrari için hazırlanan ürünlere ek olarak gelişen bu yeni ortaklıklarla PUMA çizgisi, farklı stiller ve yepyeni tasarımlarla genişleyerek, motor sporları ruhunu eşsiz bir moda noktasına taşıyor. PUMA Motor Sporları Koleksiyonu’na katılan her yeni ürün, köklerini hız ve performanstan alan ve PUMA tarzıyla kaynaşan çizgileriyle her yerde giyilebilecek özel bir stil yaratıyor.

PUMA ile 2007 başında anlaşan Red Bull Racing Takımı, kendisi için tasarlanan ilk koleksiyonu da bu bahar almış oldu. Koleksiyonun ana parçalarından olan STR Biker Jacket, dar kesimi ve asimetrik çizgileriyle iyi görünmek için yeterli bir stil sunuyor. Merkezden uzaklaşan fermuarı ve omuzdaki işlemeli PUMA logosuyla dikkat çeken bu ürünün katlamalı yaka dökümünde de Red Bull’un Toro Rosso ikonu yer alıyor. Fermuarlı cepleri ve akıcı çizgileri ile dikkat çeken model, minimalist bir görünüm sunarken aynı zamanda da detayları öne çıkarıyor.

STR Rock Cat ayakkabı modeli, tam bir Rocker tarzı
60’ların İngiliz motorcu rocker’larından esinlenerek tasarlanmış STR Rock Cat ayakkabı modeli, bu rocker’ların paspal, erkeksi kötü çocuk imajını yorumluyor. Kendine özgü tarzları ve yetenekleriyle söz konusu motorcuları çağrıştıran Scuderia Toro Rosso takımını da simgeliyor.

Hız tutkunlarına PUMA’dan Ferrari esintileri
Motor sporlarının enerjisini yansıtan Ferrari koleksiyonu, bu enerjiyi ve özel stilini arayanları cezp etmeye devam ediyor. Oldukça geniş kullanılan Ferrari logo silueti ve buna kontrast yaratan düz tasarımı ile Ferrari Polo model t-shirtler, tarz arayanların gözdesi oldu. Bu modelle uyum içindeki Bayan Ferrari Vintage Şapkası, araba yarışının sadece bir hobi olduğu geçmiş yıllara da bir gönderme yapıyor. Üstte bulunan ince zarif Ferrari logosu ve de yanlardaki doku ile bu özel şapka, Polo modeli ve diğer Ferrari ürünleri ile uyum içinde bir bütünlük sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT