Puma XL Çantalar, Baharı Yanınızda Taşımayı Bekliyor

Alışveriş Alışveriş Puma XL Çantalar, Baharı Yanınızda Taşımayı Bekliyor

Tarihler: 23 Mart 2009 Pazartesi ~ 27 Mart 2009 Cuma

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 23, 2009 ~ Mar 27, 2009
PUMA® XL ÇANTALAR, BAHARI YANINIZDA TAŞIMAYI BEKLİYOR!
Dünyaca ünlü spor ve yaşam markası PUMA, 2009 sezonuna ait çanta tasarımları ile XL çanta tutkunlarına birbirinden modern ve şık alternatifler sunuyor. Farklı renk, desen, boyut ve fonksiyonellikteki çanta modelleri ile PUMA, yaz döneminde yanında her şeyini taşımak isteyenlere hitap ediyor.

Son yıllarda rağbet gören XL çantalar gün geçtikçe bağımlı sayısını arttırıyor. Bu sezon da etkisi devam eden XL çantalar için yeni tasarımlarını sevenleriyle paylaşan PUMA’nın birbirinden farklı zevk ve tarzlara hitap eden ürünleri, PUMA mağazalarında meraklılarını bekliyor.

Bu sezon deri ve koton alternatifleri ile sunulan modellerin en göz alıcı özelliği ise renkleri! Yeşil, sarı, kırmızı, beyaz, siyah, dore gibi birçok renk seçeneği ile beğenilere sunulan çantalar bu yaz sokakta, plajda, alışverişte; kısacası her yerde kollardan düşmeyecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT