Pure Nature Kadınların Selülit Derdine Son Veriyor

Alışveriş Alışveriş Pure Nature Kadınların Selülit Derdine Son Veriyor

Tarihler: 08 Haziran 2011 Çarşamba ~ 07 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Pure Nature

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2011 ~ Tem 7, 2011

Türkiye’nin en büyük tekstil üreticilerinden olan, pek çok dünya markasına kendi koleksiyonlarını satan Sun Tekstil, kozmetik giyim markası PURE NATURE ile kadınların selülit mücadelesine yepyeni bir soluk getiriyor. Kozmetik ve tekstilin bir araya geldiği PURE NATURE, bayanları korkulu rüyaları selülite karşı koruyarak onları gözle görülür bir oranda selülit derdinden kurtaracak.

Kumaşın içerisine yerleştirilmiş ve en etkin anti selülit kremi, hava, nem ve oksidasyon içeren mirokapsüller, vücudunuz hareket etmesi ile birlikte selülitli bölgeye temas ederek portakal kabuğu görünümünün kaybolmasına ve deforme olan bölgenin onarılmasına yardımcı oluyor. Düzenli olarak kullanılması halinde selülitli bölgede maksimum oranda bir iyileşme sağlayan PURE NATURE’ün etkisi Fransa’da Intertek laboratuarlarında yapılan klinik testler sonucunda da kanıtlandı.

Kısa ve uzun boyları bulunan PURE NATURE taytlar, incecik yapısıyla pantolon içine de giyilebiliyor ve hiçbir rahatsızlık vermiyor. PURE NATURE taytların siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği bulunuyor.

Kadınlar için yeni bir dönem başlatacak olan PURE NATURE taytlar, tüm Jimmy Key mağazalarında ve www.topshop.com.tr sitesinde satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT