Puro Keyfinin Yeni Adresi

Alışveriş Alışveriş Puro Keyfinin Yeni Adresi

Tarihler: 25 Şubat 2008 Pazartesi ~ 28 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Purodukkani.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2008 ~ Şub 28, 2008
Puro Keyfinin Yeni Adresi: Purodukkani.com

FiDeL, keyfine düşkün ve zevklerine önem verenler için özel olarak tasarlanan puro, içki ve aksesuarlarını, puroseverlerle buluşturuyor.
Kendileri de birer puro sever olan Cem Özgen ve Melih Öztürk, puro düşkünlerini purodukkani.com adlı sitede buluşturuyor.
Purodukkani.com’da puronuzu her zaman aynı kalite ve tazelikte içmenize olanak veren ahşap humidorlerden deri kaplı kristal küllüklere, swarowski kristallerle süslenmiş viski bardaklarından, muhtelif içki aksesuarlarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta.

Site, purosunu swarowski taşlı bir kadehten yudumladığı viski eşliğinde içmeyi seven salon adamlarına da; cep matarasını tercih eden maceraperestlere de aynı ölçüde hitap ediyor.
Puro tutkunlarının yanından ayırmak istemeyecekleri orijinal puro makasları ve kesicileri, puro taşıma kılıfları, deri seyahat humidorları; ofisler için içki setleri, şarap kutuları gibi her zevke ve bütçeye hitap eden keyif ürünlerinin aksesuarlarını purodukkani.com da bulmak mümkün.

FiDeL’de ayrıca; sadece 99 adet üretilen özel tasarım kol düğmeleri gibi el yapımı çeşitli erkek aksesuarları da şık birer hediye alternatifi olarak düşünülebilir. Ürünleri görmek ve detaylı bilgi için FiDeL’in internet sitesi www.purodukkani.com’u ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT