Q Too Paslanmaz Çeliğin Cezbedici Güzelliği Banyolarla Buluştuyor

Alışveriş Alışveriş Q Too Paslanmaz Çeliğin Cezbedici Güzelliği Banyolarla Buluştuyor

Tarihler: 24 Nisan 2008 Perşembe ~ 27 Nisan 2008 Pazar

Firma: Q Too

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2008 ~ Nis 27, 2008
Q TOO, PASLANMAZ ÇELİĞİN CEZBEDİCİ GÜZELLİĞİNİ BANYOLARLA BULUŞTURUYOR!
İskandinav yaşam tarzını Türkiye’de başarıyla temsil eden Q Too; UNIT ve Q-Line banyo koleksiyonlarını, paslanmaz çeliğin cezbedici güzelliğini banyolarında da görmek isteyenlere sunuyor. Q-Line banyo aksesuarları ve paslanmaz çelik ile ahşabı buluşturan UNIT banyo ürünleri, Q Too’nun tasarımlarında kullandığı sade ve şık çizgilerle kaliteyi bütünleştiriyor.

Banyolar için özel tasarlanmış Q-Line aksesuarlar, Q Too’nun tüm paslanmaz çelik ürünleri gibi suya dayanıklı. Sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, kapaklı kavanozlar, havluluklar, tuvalet kâğıtlığı ve fırça setinden oluşan aksesuarlara ek olarak, mum ve misafir el havluları gibi banyo ürünlerinin konabileceği paslanmaz çelik tabaklarda, banyolarında fark yaratmak isteyenlere sunuluyor.

UNIT banyo ürünlerinde tik ağacının kullanılması, bu ürünün de banyolardaki neme karşı dayanıklı olmasını sağlıyor. Çamaşır sepeti, tekerlekli raf ünitesi ve bank gibi çok çeşitli kullanım olanağı sunan ürünler, zarif tasarımlarıyla banyolarda bir bütünlük oluşturuyor. 09 – 13 Nisan 2008 tarihinde TUYAP’daki UNİCERA Seramik ve Banyo Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşan Q Too, tüm ürünlerini görmek isteyen estetik tutkunlarını Adressistanbul’daki mağazasında bekliyor.

Bilgi için: www.qtoo.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT