Quinny Bebek Arabalarının Yeni Modeli; Zapp Xtra

Alışveriş Alışveriş Quinny Bebek Arabalarının Yeni Modeli; Zapp Xtra

Tarihler: 08 Aralık 2010 Çarşamba ~ 08 Ocak 2011 Cumartesi

Firma: Quinny

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 8, 2010 ~ Oca 8, 2011

Quinny bebek arabalarının yeni modeli Zapp Xtra ile hem bebeklerin hem anne-babaların konforuna diyecek yok!

Kompakt şasesi ve hafifliği ile yıllardır şehrin hızına ayak uyduran anne-babaların gönüllerine taht kuran Zapp bebek arabası yenilendi. Zapp Xtra adını alan yeni modelde bebek arabasının artık sırtı yatabiliyor ve oturma ünitesi hem öne hem de arkaya bakabiliyor, üstelik tek harekette!

Bebeğinizle gezmeye çıktığınızda çevresini görmesini veya birbirinizi görmek istediğinizde yeni Quinny Zapp Xtra size en konforlu seçim özgürlüğünü sunar. Çünkü Quinny Zapp Xtra oturma ünitesi size veya dünyaya dönük olarak kolaylıkla takılabilir, üstelik konforlu yatış pozisyonları ile bebeğiniz uykuya daldığında rahat eder.

Quinny Zapp Xtra bebek arabasının paketine; tente, yağmurluk, alışveriş sepeti aksesuarlar ve doğumdan itibaren kullanmanızı sağlayacak Maxi-Cosi bebek koltuklarının adaptörleri dahildir. Birbirinden güzel 6 farklı renk seçeneği ile sunulan yeni Zapp Xtra bebek arabasının, soğuk havalarda kullanmak için tulumu, güneşli havalar için eğimi ayarlanabilir uyumlu renklerde güneş şemsiyesi ve kompakt kullanım için Zapp oturma ünitesi gibi aksesuarlar ilave olarak temin edilebilir.

Zapp Xtra, kalite ve konforu bir arada bulmayı arzu eden anne babaların yeni gözdesi!

Quinny bebek arabalarının Türkiye Distribütörlüğü, bebek ürünleri sektörünün güçlü firması Grup Baby tarafından yapılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT