Raflarda Yepyeni Bir Ürün: Medifresh Yatak Koruyucu Örtü

Alışveriş Alışveriş Raflarda Yepyeni Bir Ürün: Medifresh Yatak Koruyucu Örtü

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Medifresh

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

Beden ve hasta sağlığına yönelik hijyenik ve pratik ürünler geliştiren medikal ürünler kategori markası Medifresh; vücut temizleme mendilleri ve hasta bezinden sonra şimdi de yatak koruyucu örtüsüyle raflarda yerini aldı.

Medifresh Yatak Koruyucu Örtü; yumuşak üst tabakası ile ıslaklığı çabuk ve güvenli bir şekilde emerken, iç yüzey ıslaklığı emer. Su geçirmez alt tabaka sızıntıya engel olarak yatağın kuru kalmasını sağlar.

Sağlık açısından evde, hastanelerde, huzurevi, otel, okul ve yuvalarda; yatak, koltuk, sandalye üzerinde istediğiniz an kullanabileceğiniz, bir pakette 10 adet örtü bulunduran Medifresh Yatak Koruyucu Örtü zor zamanlarınızda pratik anlar ve hijyenik çözümler yaratır.

İdrar tutma problemi yaşayan yetişkinlerde, altı değişen yetişkinlerde değişim esnasında ve ameliyat sonrası için hijyen ihtiyacında olan hastalar ve yakınları için temizlik ve rahatlık kaynağıdır.

Evinizde altını ıslatan çocuğunuz varsa da yatağa naylon sermek gibi oyalayıcı ve hijyenik olmayan yöntemler yerine Medifresh Yatak Koruyucu Örtü’yü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Medifresh Yatak Koruyucu Örtü bulunduğu çevrede pratik ve hijyenik temizlik ortamları yaratır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT