Rahatlığın ve Şıklığın Adresi Tom Ford Eyewear

Alışveriş Alışveriş Rahatlığın ve Şıklığın Adresi Tom Ford Eyewear

Tarihler: 30 Haziran 2009 Salı ~ 30 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Tom Ford

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 30, 2009 ~ Tem 30, 2009
Rahatlığın ve Şıklığın Adresi Tom Ford Eyewear
Rahatlığın ve şıklığın ön plana çıktığı, göz alıcı tasarımlarla, en son modayı ve en son sitilleri koleksiyonuna yansıtan Tom Ford güneş gözlükleri, erkekler için geniş seçenekli bir koleksiyon sunuyor.
Erkek gözlüklerinde en dikkat çekici model olan 007 James Bond modeli, parlak ve mat metalden üretilmiştir ve birçok farklı cam seçenekleri mevcuttur.

Bu sezon koleksiyondaki diğer erkek modelleri 50’li yılların geniş ve yuvarlak hatlı klasikleşmiş çerçevelerin modernize edilmiş olarak karşımıza çıkıyor. Göz alıcı ve şık iki metal çerçeve Camillo ve Daniel modelleri özellikle lüks görünümüyle göze çarpıyor.
Pierre ve Silvano modelleri ise rahat ama şık görünümüyle köşeli ve yuvarlak formlarıyla klasik pilot gözlüklerinin modernize edilmiştir. Modelin degrade yeşil, kahverengi gri gibi farklı renk alternatifleri mevcuttur.
Tom Ford’un gözlük koleksiyonu için tasarlanmış her modelde, saplarda yer alan T logosu ya da sap uçlarında bulunan üzerine logo işlenmiş metal plaklar markaya ait sade detaylar ile işlemiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT