Rahatlık, Performans ve Koruma Columbia Yeni Sezon Koleksiyonu’nda…

Alışveriş Alışveriş Rahatlık, Performans ve Koruma Columbia Yeni Sezon Koleksiyonu’nda…

Tarihler: 04 Ekim 2010 Pazartesi ~ 04 Kasım 2010 Perşembe

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2010 ~ Kas 4, 2010

Teknoloji odaklı ürünleri ile müşterilerine her zaman konforu sunan Columbia, sıcak ve kuru kalmanızı sağlayacak Sonbahar- Kış 2010 Koleksiyonu’nu sunar.

Bu sezon, en yüksek kalitede ayakkabıları, yeni OH teknolojili ürünleri ve etkileyici kesimlere sahip kumaşları ile Columbia’yı tercih edeceksiniz. Trail, Travel ve Winter olarak 3 farklı koleksiyon hazırlayan Columbia, Omni- Heat özelliği ile soğuk havada konfor sağlıyor.

Her dönem ürettiği yeni teknolojilerle fark yaratan Columbia, yeni termal teknolojisi Omni-Heat™ ile soğuk havalarda sıcak tutarak ısı kaybının engellenmesine yardımcı oluyor. Omni-Heat™ ürünleriyle her yerde soğuk havanın üstesinden gelebilirsiniz.

Isının korunmasını ortalama %20 oranında arttıran Omni-Heat™ teknolojisine sahip ürünler bünyenin ürettiği sıcaklığı yansıtarak ve koruyarak vücut ısısını düzenler, aynı zamanda nemi ve fazla ısıyı dağıtarak rahat edilmesini sağlar. Omni-Heat™ ürünleri noktalı astar özelliği ile yüksek seviyede nefes alma özelliğine sahiptir. Metalik yapısı statik oluşumları etkisiz hale getirir. Spor sırasında ise vücudun ürettiği fazla ısıyı yok eder.

ERKEK KOLEKSİYONU

Trail
2010 Sonbahar Erkek Koleksiyonu hafif, dayanıklı, yüksek hareket kabiliyeti sağlayan ve aynı zamanda hava şartlarından korunma özellikleri sunan ürünlerden oluşuyor. Performans öğelerinin yanı sıra güneş korumalı Men’s Trail koleksiyonu doğanın zorlu koşullarında ve şehirde hayatınızı kolaylaştırıyor.

Travel
Seyahat ederken, rutininizin dışına çıkar ve her şeyden uzaklaşırsınız. İş stresinden uzaktasınızdır ve bu sürecin her saniyesinden müthiş keyif almaktasınızdır. İşlevsel ürünlerden oluşan Travel koleksiyonu, işlevsel ürünleri sayesinde erkeklerin daha az eşyayla seyahat etmesini ve bu sayede seyahat çantasının hafiflemesini sağlamaktadır.

Winter
Winter koleksiyonu sizi sıcak tutacak ve koruyacak yüksek performans ürünlerinden oluşmaktadır. Bu koleksiyon, hafif muflon katmanlı ürünlerden, 3’ü 1 arada parkaya kadar erkeklerin tüm gün boyunca kendilerini ‘tam istedikleri gibi’ hissetmelerini sağlayacak yenilikçi ürünlerden oluşmaktadır.

BAYAN KOLEKSİYONU

Trail
2010 Sonbahar Women’s Trail Koleksiyonu, ister uzun mesafeli yürüyüşler, ister de kısa turlar olsun aktif kadınların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yenilikçi teknolojiler sunan işlevsel parçalar, şehir sokaklarından yüksek dağların zirvelerine kadar her durumda sıcaklık ve rahatlık sağlıyor. Ergonomik ve esneme özelliği taşıyan ayakkabılar güneşe, yağmura ve darbelere karşı yüksek koruma sağlıyor. Yüksek performans sunan Trail ayakkabı ve botlar, küçük ve dar ayaklara daha iyi oturması için kadınlara özel bir kalıpla üretiliyor.

Travel
Kadınlar seyahatlerde stillerini de yanlarında götürürler. Columbia Women’s Travel koleksiyonu ile seyahate giderken modanın dışında kalmak zorunda değilsiniz veya beklenmedik randevular için hazırlıksız yakalanmazsınız.

Winter
Columbia Women’s Winter koleksiyonu hem trekking yaparken hem de kar gibi daha zorlu koşullarda kullanılabilecek stil sahibi ürünlerden oluşuyor. Yüksek teknolojiye sahip bu seri, rahatlık ve özgürlüğü bir arada sunuyor.

ÇOCUK KOLEKSİYONU

Çocukların küçük olmaları, kullandıkları kıyafetlerden daha az şey bekleyecekleri anlamına gelmiyor. Herhangi bir anne babanın da söyleyeceği gibi aslında durum bunun tam tersidir. Columbia’nın Youth kategorisi hem test edilmiş stilleri hem de açık havayı çok sevençocukların hoşuna gidecek özellikleri ve performansı ile dikkat çekiyor. Ayrıca ürünler anne babaları memnun edecek dayanıklılığı sağlamak için tasarlanmış.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT