Ramaza Plaza Istanbul Açıldı!

Alışveriş Alışveriş Ramaza Plaza Istanbul Açıldı!

Tarihler: 26 Aralık 2005 Pazartesi ~ 31 Aralık 2005 Cumartesi

Firma: Ramaza Plaza Istanbul Hotel

Adres: Halaskargarzi Cad. Harbiye İstanbul Harbiye İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2005 ~ Ara 31, 2005
İstanbul ‘Kongre Vadisi’nin yeni beş yıldızlı oteli RAMADA PLAZA ISTANBUL kapılarını Nişantaşı’nın kalbinde açtı…

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Ramada International, 5 yıldızlı RAMADA PLAZA ISTANBUL’u Kasım ayında açıyor. “İş oteli” konseptiyle tasarlanan RAMADA PLAZA ISTANBUL, minimalist tarzı ile Istanbul’da ilk kez ‘şehir merkezi’nde…

Ramada Hotels & Resorts International oteller zincirinin üstün nitelikli 5 yıldız deluxe kategorisi olan “Plaza” serisinin İstanbul şehir merkezinde açılacak ilk oteli Ramada Plaza Istanbul, 25 Kasım’dan itibaren misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Ramada Plaza Istanbul, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’na, Taksim Meydanı’na ve alışverişin kalbinin attığı Nişantaşı’na sadece yürüme mesafesinde…

Yüksek teknolojik donanımı, konfor ve estetiğin birleştiği tasarımı ile dikkat çeken 162 lüks misafir odası, 12 suite ve 2 adet penthouse suite olmak üzere 176 konaklama ünitesi ile hizmet verecek Ramada Plaza Istanbul’un oda düzenlemeleri ‘iş oteli’ konseptine uygun biçimde yapıldı. Mimari ve genel danışmanlığı Ferit Volkan tarafından gerçekleştirilen Ramada Plaza Istanbul’un odalarda içine laptop sığdırılabilen şarjlı oda içi özel kasa gibi önemli teknolojik rahatlıklar da dikkat çekiyor.

Ramada Plaza Istanbul ayrıca, 6. katında yer alan Executive Club ile, işadamlarına ve işkadınlarına otelde konakladıkları zaman diliminde, yaşamlarını ve iş hayatlarını en iyi şekilde planlayacakları özel servisleri verecek.

Ramada Plaza Istanbul, maksimum konfor ve ileri teknoloji ile donatılmış, ziyafetlerinizin mükemmel bir ortamda gerçekleşmesini sağlayacak toplantı salonları ile de iş dünyasına yeni bir mekan alternatifi sunuyor.

Ramada Plaza Istanbul, giriş katında konumlandırılan Finansbank, Gloria Jean’s Coffee Shop, Drugstore, kuyumcu, seyahat acentesi, bay ve bayan kuaförü ve çiçekçiden oluşan mini alışveriş merkezi ile de hizmet çerçevesini genişletecek.

Ramada Plaza Istanbul, İstanbul iş dünyasının yeni buluşma merkezi olmaya aday...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT