Ramazan ayında Alpro Soya ile sağlıklı beslenin!

Alışveriş Alışveriş Ramazan ayında Alpro Soya ile sağlıklı beslenin!

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 09 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Alpro Soya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 9, 2008
Ramazan ayında Alpro Soya ile sağlıklı beslenin!
Bitkisel olan ve hazmı kolaylaştıran soya ürünleri, ramazan ayında da uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor. Hayvansal gıdalara oranla daha az yağ içerdiğinden kalbi koruyan ve kolesterol düşüşünde önemli rol oynayan soyanın tüm faydalarını sunan Alpro, ramazan ayında da sağlığınızın en iyi dostu...

Kanser ve kalp hastalıkları gibi kronik birçok hastalık için faydası bilimsel olarak kanıtlanan soya ürünleri, menopoz dönemindeki olumlu etkileri, kemik erimesi, tansiyon ve kolesterol rahatsızlıkları için faydaları ile de ön planda…Tüm bunların yanı sıra bitkisel olması nedeniyle kolayca sindirilebilen, kolesterol içermeyen ve yüksek kaliteli protein kaynağı olan Alpro soya sütü, uzmanlar tarafından ramazan ayı için de tavsiye ediliyor.

Ramazan ayında beslenme saatlerinin ve şeklinin değişmesinden dolayı alınan kilolar en büyük sorunlar arasında yer alıyor. Uzmanlar, yeterli ve dengeli beslenmenin ramazanda da sağlanabilmesi için günlük en az üç öğünün tamamlanması gerektiğini belirtiyorlar. Bu şekilde beslenmelerine dikkat etmeyen sağlıklı insanlarda bile zaman zaman sindirim zorlukları, mide ve bağırsaklarda aşırı gaz birikimi, ani tansiyon yükselmesi ve benzeri rahatsızlıkların olabileceği belirtiliyor. Uzmanlar özellikle bu durumlarda bitkisel olması ve hazım kolaylığı ile ön plana çıkan soyanın faydalarına dikkat çekiyorlar.

Alpro soya sütü, inek sütü ile eşit değerde kalsiyum, A, D, B vitaminleri, demir ve yüksek kalitede protein içeriyor. Besleyici özelliği ile ön planda olan ve sağlık açısından pek çok faydası bulunan Alpro soya sütü, az yağlı ve kolesterol içermiyor. Yüzde yüz bitkisel Alpro soya sütü ile ramazan ayında ihtiyacınız olan proteini kolayca sindirebileceğiniz şekilde alabilecek ve aynı zamanda kolesterol ile tansiyon sorunlarından uzak durabileceksiniz.

Alpro soya sütü, inek sütünün olduğu her yerde kullanılabilir. Sade ya da aromalı soya sütünü içecek olarak tercih edebileceğiniz gibi yemekleriniz ve tatlılarınızın yapımında da kullanabilirsiniz. Alpro soya pudingleri ise yemeklerden sonra hafif ve hazmı kolay bir tatlı isteyenler için en ideal tercih. Hafif ve doğal lezzeti, sağlıklı içeriği ile Alpro Soya pudingleri ramazan ayında tatlı keyfiniz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT