Ray Sigorta’dan DIGITURK Hediyeli Kampanya

Alışveriş Alışveriş Ray Sigorta’dan DIGITURK Hediyeli Kampanya

Tarihler: 17 Eylül 2007 Pazartesi ~ 27 Eylül 2007 Perşembe

Firma: Ray Sigorta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2007 ~ Eyl 27, 2007

Ray Sigorta’dan DIGITURK Hediyeli Kampanya

Sigorta sektörünün yenilikçi kuruluşu Ray Sigorta, sigortalılarını ilklerle buluşturmaya devam ediyor. Ray Sigorta, başlattığı yeni kampanya ile 10 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında kasko sigortası yaptıran sigortalılarına 1 yıllık DIGITURK ekonomik paket üyeliği ve ücretsiz kurulum hediye ediyor.

Ray Sigorta’nın DIGITURK hediyeli kasko kampanyasından 30 bin YTL ve üzeri değerde, 2007 veya 2008 model sıfır kilometre hususi araç alan, hasarsızlık indirimi bulunmayan ve kampanya dönemi içerisinde Birleşik Kasko, Mensuba Özel Kasko ve Standart Kasko Sigortası yaptıran sigortalılar yararlanabilecek.

DIGITURK’ten üyelik paketi bulunan sigortalılar ise ikinci bir üyelik tesis etmek istemedikleri takdirde, DIGITURK hesaplarına 1 yıl süre ile aylık DIGITURK Ekonomik Paket üyelik tutarı kadar eklenmesini talep ederek de kampanya hediyelerini kullanabilecekler.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler kasko poliçelerini Ray Sigorta bölge müdürlüklerinde, Ray Sigorta acentelerinde, Fortis, Alternatifbank ve Türkiye Finans Katılım Bankası şubelerinde yaptırabilirler.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye www.raysigorta.com.tr web sitesinden veya (212) 444 4 729 Ray Sigorta Müşteri Hizmetleri’nden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT