Rebul`le Romantik Bir Sonbahar

Alışveriş Alışveriş Rebul`le Romantik Bir Sonbahar

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 09 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Rebul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 9, 2008
ÖZEL GÜNLERDE; RENGÂRENK, CIVIL CIVIL MÜKEMMEL BİR HEDİYE
REBUL’LE ROMANTİK BİR SONBAHAR

Rebul Colors for Women parfüm ve deodorant serisi göz alıcı ambalajları, cıvıl cıvıl renkleri ve trendy kokularıyla herkesin gözdesi!

Rebul’un gençler ve kendini genç hissedenler için hazırladığı Colors Woman parfüm serisi mutlu, sevimli, rengarenk ve kıpır kıpır… Kısaca yaşayan bir seri olan Rebul Colors kokularını EN AZ 8 SAAT KALICI ÖZELLİĞİ İLE gün boyu teninizde hissedin…

Colors serisi rengarenk şişeleri ve birbirinden farklı karakterlere hitap eden dört kadın parfümüyle yanınızdan ayıramayacağınız bir aksesuar olacak. Siz de renginizi ve parfümünüzü seçin günü capcanlı rengarenk yaşayın! Üstelik Deodorant ve Makyaj Çantası hediyesiyle birlikte!

REBUL’UN, COLORS SERİSİNDE; misk, sandal ağacı ve vanilya esintilerini taşıyan AŞKA AŞIK RED, meyveli ve çiçeksi notaların altında içi içine sığmayan YENİLİKLERE AÇIK PINKY, meyveli ve çiçeksi tatlılığın eşsiz ferahlatıcı uyumuyla KIPIR KIPIR TURQUOISE, portakal, mandalina gibi taze notaların üzerinde yasemin ve menekşenin yumuşak dokunuşunu hissettiren ROMANTİK WHITE yer alıyor.

8 SAAT KALICILIĞI GARANTİ
Hayallerinizdeki aşkın ve mutluluğun kapısını bu parfümle aralayacaksınız. Hem de sıkıldığı andan itibaren en az 8 saat kalıcılık garantisiyle. (Marmara Üniversitesi Kozmetoloji Bilim Dalı tarafından test edilerek onaylanmıştır)
Fiyatı: 19-21 YTL
www.rebul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT