Reebok - Crossfit ® Milyonları Formda Tutacak

Alışveriş Alışveriş Reebok - Crossfit ® Milyonları Formda Tutacak

Tarihler: 19 Ağustos 2011 Cuma ~ 19 Eylül 2011 Pazartesi

Firma: Reebok - Crossfit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 19, 2011 ~ Eyl 19, 2011

Dünya üzerinde birçok insan fitness’ı yapmak zorunda olduklarını düşünerek ya da doktor tavsiyesi üzerine kilo vermek amacıyla yapıyor. Fitness alanında öncü olan Reebok, yenilikçi güç ve kondisyon programı olan CrossFit ile bir araya gelerek tüm bu tabuları yıkıyor. Reebok ve CrossFit dünyanın fitness’a bakış açısını değiştirmeyi ve insanlara yepyeni, eğlenceli ve topluluk odaklı bir fitness deneyimi yaşatmayı hedefliyor. İki marka arasında gerçekleşen bu birlikteliğin temel amacı fitness’ı geliştirmektir.

CrossFit insanlara fitness alışkanlığı kazandırmak için tasarlanmış güç ve kondisyon programıdır ve bu program yüksek seviyede çeşitli fonksiyonel hareketlerin üzerine yoğunlaşmaktadır. CrossFit’in içeriğini oluşturan tüm egzersizler her seviyeden ve yaştan insanlar tarafından rahatlıkla yapılırken, evde, parkta, okulda kısaca zamanınızı geçirdiğiniz her yerde de kolayca uygulanabilir.

CrossFit, fitness’tan ilham alan bir yaşam tarzını yansıtır ve birbirine sıkı sıkıya bağlı CrossFit topluluğu programın başarısına katkıda bulunan önemli bir faktördür. Çok çalışmak, ortak bir hedefi gerçekleştirmek için çabalamak, deneyimleri paylaşmak, hem kendinle hem de zamanla rekabet etmek… Tüm bunlar bir sporcu için CrossFit’i vazgeçilmez yapan özelliklerdir.

CrossFit insanları güçlü taraflarının yanı sıra zayıf oldukları tarafların da üzerinde çalışmaları için teşvik eder. CrossFit ve Reebok birlikteliği sayesinde, yeni beceriler edinebilir, kişisel hedeflerinize ulaşabilir ve rekabetçi bir ortamda kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT