Rengini Seç, 2011 Model Sony VAIO’lar ile Hayatına Işık, Renk ve Özgürlük Kat

Alışveriş Alışveriş Rengini Seç, 2011 Model Sony VAIO’lar ile Hayatına Işık, Renk ve Özgürlük Kat

Tarihler: 15 Temmuz 2011 Cuma ~ 15 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: Sony

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 15, 2011 ~ Ağu 15, 2011

Dikkat çekici tasarım ve renklerinin yanı sıra ‘ışık yayan’ mat tarz seçeneği ile nefesleri kesen ve dizüstü bilgisayar dünyasında bir çığır açan yeni Sony VAIO C Serisi ve kolay, akıllı ve şık VAIO E Serisi, “Sony VAIO ile Teknoloji, Renkler ve Yaşam” adlı özel bir etkinlik ile tanıtıldı.

Sony, 2011 yaz dizüstü bilgisayar modasına yön verecek yepyeni VAIO dizüstü bilgisayar yelpazesini, çok özel bir etkinlik ile tanıttı. Etkinlik, “senin rengin hangisi?” teması ve “Sony VAIO ile Teknoloji, Renkler ve Yaşam” adıyla, 15 Temmuz Cuma günü The Seed, Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirildi. Sony VAIO Grup Ürün Müdürü Levent Ertoğlu, etkinlikte yaptığı sunumu ile yepyeni, rengarenk ve göz alıcı akıllı performansa sahip Sony VAIO C ve E Serisi bilgisayarların tasarım ve teknik özelliklerini tanıttı.

Toplantıya, teknoloji ve renk kavramlarını bir araya getirdiği sunumu ile katılan İmaj Danışmanı ve Renk Uzmanı Suna Kabadayı ise renklerin insan hayatındaki önemi ve canlı renkleri ile göz kamaştıran yeni Sony VAIO 2011 Ailesi’nin insanların ruh halleri üzerindeki etkilerini çarpıcı örnekler ile açıkladı.

“Yeni Serimiz İle Mobil Yaşama Canlılık Katıyoruz”

Toplantıda yaptığı sunum ile 2011 Sony VAIO dizüstü bilgisayarların yenilikçi tasarımı ve teknolojisi hakkında bilgiler veren Sony VAIO Grup Ürün Müdürü Levent ERTOĞLU, “Mobil yaşam, 21. yüzyıl insan hayatının en vazgeçilmez trendi. Hepimiz, her an ve her yerde, bilgisayar ve internete bağlı olmak; işlerimizi yürütmek ve sevdiklerimizle hep iletişimde kalmak istiyoruz.

Bu ihtiyacımıza, kullandığımız mobil cihazların tasarımlarındaki şıklık isteği de katılıyor. Biz de Sony olarak, yenilikçi 2011 VAIO modellerimizi tasarlarken, tüketicimizin bu ihtiyacı ve içgörüsünden yola çıkarak, mobil yaşam canlı olmalı, dedik. Bizim, canlılıktan anladığımız, sadece bir renk meselesi değil. Biçim ve var oluşun ta kendisi. Canlı; modern, yaratıcı ve duygusal olmalı. Ayrıca sahip olduğu akıllı özellikler ile teknoloji gereksinimini en yüksek düzey ve performans ile karşılamalı. İşte, yeni 2011 Sony VAIO Ailesi, tam da bunun için yaratıldı. Biz de Sony olarak, yeni serimiz ile mobil yaşama canlılık katıyoruz” dedi.

“2007’den Bu Yana Pazar İki, Sony VAIO On Kat Büyüdü”

Sony VAIO pazar payları ve büyüme hedefleri ile ilgili de açıklamalarda bulunan Ertoğlu, “2007 yılında pazarda sadece iki model ile varlık gösterirken bugün toplam 30 farklı modelimiz ile her kesimden tüketicimizin ihtiyacına cevap veriyoruz. IDC rakamlarına göre, Notebook pazarı son bir yılda yüzde 17 seviyesinde büyüme gösterirken, biz yüzde 92’lik bir pay ile pazarın da üzerinde bir büyümeyi yakalamış bulunuyoruz.

2007’den 2011’e pazarın toplam büyümesi iki kata ulaşırken, biz Sony VAIO olarak on kat büyüdük. İleri teknolojiler ve yenilikleri, tüketici ihtiyaçları ve pazarın dinamiklerine uygun olarak çok hızlı adapte edebilme kabiliyetimiz ve yenilikçilik anlayışımız ile Türkiye’de tüketicilerimizin hayatına değer katmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Canlı renkler, İnsanların Ruhuna İyi Gelir”

Renklerin insan hayatındaki önemi üzerinde duran İmaj Danışmanı ve Renk Uzmanı Suna Kabadayı, “Teknoloji ve teknolojik ürünler, gündelik yaşamımızın ayrılmaz bir parçası, renkler de öyle. Teknolojik ürünlerde kullanılan renkler çok önemli, çünkü 7 gün 24 saat yanımızdan ayırmadığımız bu ürünleri, kişiliğimizle özdeşleştiriyor, onlardan ilham alıyor ve hayattaki farkımızı, farklılığımızı onlar aracılığıyla ortaya koyuyoruz.

Psikolojik açıdan da bakıldığında canlı renklerin, insan ruhuna iyi ve olumlu etkileri olduğunu biliyoruz. Sony VAIO 2011 modellerinde seçilen canlı renkler de, bu gerçeklikten yola çıkılarak hazırlanmış. Özellikle turuncu, pembe ve yeşil renkli modeller, insanın kendini mutlu ve enerjik hissetmesine yardımcı oluyor. Yeni seride, hayatta tasarıma önem veren, renklerin canlılığı ile yenilenmek isteyen ve farklı olmayı seven herkese uygun bir Sony VAIO bulmak mümkün.”

Rengarenk VAIO C Serisi Dizüstü Bilgisayarlar ile Hayatınızı Aydınlatın

Dikkatleri üzerine çeken göz alıcı görünümü ile renkli VAIO C Serisi yaşam tarzınızı çok canlı bir şekilde yansıtıyor. Radikal tarzıyla, 14.0 inç ekranlı CA modelleri aralarında turuncu, kırmızı, pembe ve yeşil ‘ışık yayan’ seçeneklerinin bulunduğu, moda renklerden oluşan bir yelpaze sunuyor. Bu cesur tasarım, ışığı bilgisayarın yarı saydam kapağının kenarları boyunca ve diğer başlıca zeminler üzerinde yayarak bir ‘parıltı’ yaratıyor.

15.5 inç ekranlı CB modeli ise siyah kaplama ile tüketicilere sunuluyor. Arkadan LED aydınlatmalı yüksek kontrastlı 14.0 inç (35.5cm) / 15.5 inç (39.5cm) gerçek geniş ekran internette dolaşmak veya metin düzenlemek için geniş ekran alanı sağlıyor.C serisi, arkadan aydınlatmalı klavye, multi-touch pad ve gün ışığı veya karanlıkta rahat görüntüleme için ekran parlaklığını optimize eden bir ortam ışığı sensörü ile tamamlanıyor.

Tatile Çıkarken, Kolayca E-Postalarınızı Kontrol Edin

Kolayca erişilebilen WEB düğmesine tek bir dokunuşla, saniyeler içinde harekete geçip çevrimiçi olabilirsiniz.. WEB düğmesi, İnternet erişimi sağlamak için bilgisayarı tam olarak başlatmaya gerek kalmaksızın kafe veya havalimanı bekleme alanlarında e-postalarınızı kontrol etmenizi sağlıyor ve size zaman kazandırıyor. Dizüstü bilgisayarlar üzerinde, sorunlarınızı giderecek ve VAIO’nuzun en iyi performansta kalmasını sağlayacak VAIO Care yazılımını başlatan bir ASSIST düğmesi de bulunuyor.

Çoklu Görevler, Güçlü Intel İşlemcisine Emanet

14 ve 15.5 inçlik VAIO C Serisi günlük multimedya ve genel bilgisayar ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetecek bilgisayar gücü ve depolama kapasitesine sahip. En son Intel® Core™ i5 ve Core™ i3 işlemcilerin yanı sıra çoklu görevler için 500/640GB Hard Disk ve 4GB RAM ile Orijinal Windows 7® Home Premium yüklü halde geliyor.

Kolay, akıllı ve şık VAIO E Serisi Dizüstü Bilgisayarlar

VAIO dünyasına muazzam bir giriş yapan VAIO E Serisi, 15.5 inç (39.5cm) ve 17.3 inç (43.8cm) günlük bilgisayar ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılıyor. Şık görünümü, dokulu kaplaması, siyah ve beyaz renk seçenekleri ve taşıma kolaylığı ile benzersiz bir dizayn ve kullanım deneyimi sunuyor. Kullanımı rahat klavyesi tüm modellerde kolay ve hızlı veri girişi için ayrı bir sayısal tuş takımı ile tamamlanıyor.

Kullanım kolaylığı, saniyeler içinde internete girip dolaşmanıza imkan veren Quick Web düğmesi ile vurgulanırken, sorunlarınıza hızlıca çözüm bulan ASSIST tuşu ise üretkenliğinizi daha da artırıyor.

Birbirinden Göz Alıcı Aksesuarlar

14 inçlik VAIO C Serisi’nin göz alıcı görünümünü tamamlamak üzere Sony tarafından sunulan bir aksesuar ailesi de bulunuyor. Kıvrımlı hatlara sahip bir Bluetooth kablosuz fare ve dizüstü bilgisayarınız ile uyumlu renklerdeki taşıma kılıfları eşlik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT