Renkli bir yeni yıl için Stil bir tercih… Morphy Richards

Alışveriş Alışveriş Renkli bir yeni yıl için Stil bir tercih… Morphy Richards

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 04 Aralık 2008 Perşembe

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 4, 2008
Renkli bir yeni yıl için Stil bir tercih… Morphy Richards
Yeni yılın ilk gününde kendinizi daha renkli, şık, stil sahibi ve zevkli bir kahvaltıyla ödüllendirin. Dünyanın birçok ülkesinde en stil mutfakların tercihi Morphy Richards`ın kettle ve ekmek kızartma makineleri ile leziz ve keyif dolu bir kahvaltıyla yeni yılı karşılayın. Üstelik şimdi Morph Richards tasarımları daha renkli…

Değişken genişlikli ekmek kızartma bölmesine, yukarı kalkma özelliğine ve sandviç ısıtma ızgarasına sahip ekmek kızartma makinesi ile isteğe bağlı düdük sesli Kettle kombinleri 4 renge sahip; sarı, kırmızı, siyah ve beyaz...
Şık geleneksel tasarımlı, boyalı paslanmaz çelik gövdeli su ısıtıcı ve ekmek kızartma makinelerinin fiyatları ise oldukça uygun… Kettle 159,00 YTL, ekmek kızartma makinesi ise 99,00 YTL.

Morphy Richards ürünlerini; Esse, Evkur, Enplus, Darty, Merit, Teknosa, Hepsiburada.com ve seçkin beyaz eşya satış nokatalarında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT