Renkli ve Şık Derimod Sandaletler Plajdan Şehre Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Renkli ve Şık Derimod Sandaletler Plajdan Şehre Taşınıyor

Tarihler: 19 Temmuz 2011 Salı ~ 19 Ağustos 2011 Cuma

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2011 ~ Ağu 19, 2011

Derimod Sandalet modelleri, 2011 yılında da en güzel seçeneklerle vitrinlerdeki yerini aldı. Şık olmak kadar rahatına da düşkün kadınlar için tasarlanan sandaletler, Derimod 2011 koleksiyonunda değerli taşlar ve renkli boncuk detayları ile her zamankinden daha fenimen ve renkli bir görünüm kazanıyor.

Sandalet koleksiyonunda bulunan parmak arası, dolgu topuk ve düz tabanlı sandalet tasarımları ile bu yaz da fark yaratan Derimod, tatilin ve yazın keyfini doyasıya çıkarmak isteyenler için her zevke ve tarza uygun yılın moda renklerinden oluşan koleksiyonunu modaseverlerin beğenisine sunuyor.

Doğa cıvıl cıvıl renkleri ile yazın sıcak günlerine merhaba demeye hazırlanırken, bir başka renk cümbüşü de Derimod vitrinlerinde yaşanıyor. Plajın doğallığını ve hafifliğini şehir merkezine taşıyan sandaletler, parmakarası ve düz taban modelleriyle rahatlığı ve kullanım kolaylığı sunarken değerli taşlar ve renkli desenlerle süslenen yüksek topuklu modelleri yazın vazgeçilmezi olacak. Hem gündüz hem de gece kıyafetleriyle kombine edilebilen sandaletler Derimod’un feminen tasarımlarıyla keyifli ve şık bir bir yazı garanti ediyor.

2011 koleksiyonunda yer alan parmak arası, arkası kapalı ve bilekten bantlı, düz taban ve dolgu topuk sandaletler; yılan desenli bağcıkları, kuş tüyünden, püsküllerden, büyük boy ve ışıltılı taşlardan oluşan zenginlik ve tarz katan detayları ile şıklığına düşkün bayanlar için vezgeçilmez oluyor. Düz tabanlı sandalet modelleri ise parmak arası ve bilekten bantlı tasarımları ile zarif bir görünüm sergiliyor.

Her hafta yeni bir koleksiyon ile sezon boyunca espadrillerden sabolara, platform stillettolardan bantlı modellere, dolgu topuklardan babetlere kadar bin farklı model ayakkabı tasarımını vitrinlerine taşıyacak olan Derimod, uygun ödeme seçenekleri ile Derimod mağazalarında satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT