Rimmel Sexy Curves Full Figure Mascara

Alışveriş Alışveriş Rimmel Sexy Curves Full Figure Mascara

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Rimmel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

İşte kirpiklerinize yepyeni ve çok daha dolgun bir boyut! Avrupa’nın en çok satan kozmetik markası RIMMEL’den yepyeni bir mascara... Sexy Curves Full Figure Mascara ile kirpikleriniz güçlü, hacimli ve göz alıcı! Kirpiklerinizin dayanılmaz güzelliği ile bakışlarınız şimdi çok daha anlam ve cazibe dolu.

Sadece Watsons mağazalarında satılan Sexy Curves Full Figure Mascara ile mükemmel kıvrımlı kirpiklerinizle şimdiye kadarki en çarpıcı bakışların zamanı... Elastoblast teknolojisiyle üretilen, B ve E vitaminleriyle kirpiklerinizi besleyen bu özel maskara, kirpiklerinizi 16 saate kadar kıvrımlı tutmak için hazır.

Gün ve gece boyunca tüm gözler gözlerinizde olsun isterseniz bu yeni maskarayı denemeyi unutmayın. Kirpiklerinizde %70’e varan gözle görülür kıvrılma için bu maskara tüm Watsons mağazalarında size bekliyor. Fiyatı 17.99TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT