Romantic Kampanya

Alışveriş Alışveriş Romantic Kampanya

Tarihler: 04 Ağustos 2010 Çarşamba ~ 03 Eylül 2010 Cuma

Firma: www.prezervatifal.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 4, 2010 ~ Eyl 3, 2010

Dünyanın en ünlü Kondom üreticilerinden TAKASO firması tarafından üretilen ROMANTIC prezervatifleri “prezervatifal.com” ile yürüttüğü kampanya ile 42 adet Romantic prezervatiften oluşan karma set alan herkese, Dr.Love geciktirici sprey hediye ediyor.

Düşlerinizdeki heyecana ortak olacak formül Yonja Medikal’den geliyor: Tırtıklı, geciktiricili, ultra ince ve hediyelik kutusuyla satışa sunulan 42 adet Romantic prezervatiften oluşan Karma set’i satın alan herkese, uzun bir cinsel ilişkinin en güvenli çözümü Dr. Love geciktirici sprey hediye ediliyor.

www.prezervatifal.com’dan verilen siparişlerde geçerli olan bu kampanyada sunulan Romantic prezervatif seti, anatomik şekle ve ekstra hassasiyet ve keyif için ek hazneye sahip 42 adet doğal lateks kondomdan oluşuyor.

Normal satış fiyatı 49 TL olan ancak kampanya kapsamında hediye olarak verilen Dr. Love Geciktirici Sprey ise, erken boşalmayı önlemeye yardımcı formülü ile size ve partnerinize uzun süreli bir doyum sağlayarak ilişkinize yeni bir boyut kazandırıyor.

Her romantizm ille de mum istemez diyenlerdenseniz, sadece www.prezervatifal.com’a özel Yonja Medikal kampanyalarına bir göz atın! İddia ediyoruz, sonuç hayallerinizden bile güzel olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT