Ronaldinho`nun Tiempo`su Bu

Alışveriş Alışveriş Ronaldinho`nun Tiempo`su Bu

Tarihler: 16 Nisan 2007 Pazartesi ~ 23 Nisan 2007 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2007 ~ Nis 23, 2007
RONALDINHO’NUN TIEMPO’SU BU YAZ BEYAZA BÜRÜNÜYOR

Barcelona futbol takımının yıldız oyuncusu Ronaldinho’nun, kendine has kişiliğini ve oyun stilini ortaya koymak amacıyla tasarlanan Nike Tiempo Ronaldinho kramponu yenilendi. İlk olarak 2006 yılının Kasım ayında siyah renk seçeneğiyle piyasaya sunulan Tiempo, 2007 yazında yaz mevsiminin ruhuna yakışır bir renk alarak, beyaza büründü. Yeni Tiempo Ronaldinho, Nisan ayı itibariyle Nike mağazalarında satışa sunuldu.

Dünyanın dört bir yanındaki Ronaldinho hayranları, onun, Brezilya’nın Porto Alegre şehrindeki futsal salonlarından uluslararası stadyumlara geçiş öyküsüne tanıklık ettiler. Ronaldinho, 2002 yılında Dünya Kupasını kazandı ve Avrupa’da yılın En İyi Futbolcusu seçildi. 2004 ve 2005’te, FIFA tarafından Yılın En İyi Oyuncusu ve bir kez daha Avrupa’da Yılın Oyuncusu seçildi. Ayrıca, aynı dönemde FC Barcelona takımı ile birlikte Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluklarını da tattı.

Ronaldinho’nun hem saha içerisindeki hem de saha dışındaki bu başarılarını ödüllendirmek isteyen Nike, Ronaldinho ile birlikte çalışarak, tasarımıyla, onun hayatına, kişiliğine, kendine has oyun stiline atıflarda bulunan bir krampon yarattı.

Ronaldinho bu kramponun tasarım aşamasında, kendi oyun stilini şöyle anlatmıştı: “Benim oyun stilimde top kontrolü çok önemli; çünkü çok fazla dribbling yapıyorum, çok fazla pas veriyorum ve aynı zamanda çok sayıda serbest vuruş gerçekleştiriyorum.”

“Futsal oynarken, topu daha farklı kullanırsınız. Top, daha uzun sure ayağınızın altında olmak durumundadır. Ayrıca, çok daha hızlı ve kontrollü dribblingler yaparsınız. Ben futbolu işte bu şekilde öğrendim. Bu stil benim kanıma işledi ve bugün de hala aynı oyun stiliyle futbol oynuyorum.”

Ronaldinho’nun tüm bu söylediklerinden yola çıkan Nike, sonuçta ortaya Tiempo’yu çıkardı. Klasik konstrüksiyon ile usta bir işçiliğin ürünü olan Tiempo’da kullanılan yumuşak deri ve ayağın topla buluştuğu bölgedeki özel geniş yapı dikkat çekiyor. Ayrıca, yüksek performans sağlayan dış tabanı ve dış tabandaki çiviler, dribbling hareketleri sırasında veya top sürerken Ronaldinho’nun top kontrolünü arttırıyor.

Ronaldinho’nun ailesine, müziğe ve neşeye olan tutkusu ise ayakkabının üzerindeki üç ayrı renkten oluşan grafik desende hayat buluyor. Bu desendeki sarı renk, aileyi, güneşi, Brezilya’yı ve evi; turuncu renk, sambayı, baharatları ve yiyecekleri; kırmızı ise Ronaldinho’nun tutkularını ve neşeli tavırlarını simgeliyor. Bu renkler, Ronaldinho’nun sırt numarası olan altın renkli ‘10’ sayısını ve ‘R’ harfini çevreliyor.

Kramponları, hem sahada hem saha dışında giyilebilen giysileri ve yeni aksesuarları içeren Ronaldinho koleksiyonu, Nike tarafından bir futbolcu için tasarlanan ilk koleksiyon. Bu koleksiyonla birlikte Ronaldinho da, Nike imzalı ürünlerin sahibi olan Michael Jordan, Tiger Woods ve LeBron James gibi efsane sporcular arasındaki yerini almış oldu.

Tiempo Ronaldinho ayakkabının satış fiyatı 90 YTL ile 247 YTL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT