Ruh : Levi’s Eyewear

Alışveriş Alışveriş Ruh : Levi’s Eyewear

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Haziran 2009 Salı

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Haz 23, 2009
Ruh : Levi’s Eyewear
Levi’s 2009 gözlük Koleksiyonu sınırları zorlayacak. Dinamik yenilikçi, havalı modelleriyle kullanıcılarına kendilerini özgürce ifade edebilme imkânı sağlıyor.

Levi’s 2009 yeni sezon gözlük koleksiyonu ile birbirinden şık modeller ve asi ruha hitap edecek seçenekler sunuyor. Levi’s gözlüklerinin günlük hayatınıza uyum sağlayarak, değişik tarzı ve bir birinden muhteşem modellerinden mutlaka birisi size özel olacak.

Levi’s, değişen yeni felsefesiyle hem kadınlar hem de erkekler tarafından rahatça kullanılacak geniş ürün seçenekleri sunuyor. Yeni Gözlük Koleksiyonu, daha dikkat çekici ve cazibeli tasarımları ile günlük hayatın yanı sıra, aksesuar olarak özel günlerde vazgeçilmez olacak.

Her zaman "orijinallerin, asilerin, dayatılana isyan edenlerin markası olan Levi`s; cesur, cüretkâr ve kışkırtan bir tavırla Levi`s`ın özündeki "asi ruhu" canlandırmak İçin 2009 Güneş gözlüğü sezonuna klasik çizgisiyle stilini bir kez daha Vurguluyor. Koleksiyonda yer alan modellerde, dikdörtgen çerçeveler, modern, trendi, zarif, çizgili ve işlenmiş dizaynları ve dikkat çeken çıkıntılı vida ve marka logolarıyla öne çıkıyor. Geliştirilmiş dikdörtgen çerçeveleri, modern çizgisiyle stilini bir kez daha vurguluyor. Asetat modelleri, Levi’s’ın “red tap” logosuyla şekillenmiş ince-kemik çerçeveler ve ince plastik modellerden oluşurken, yaratıcı görünümü, ince ve yalın metal çerçeve modelleri ile şık tasarımları gözler önüne seriyor.

Levi’s gözlük koleksiyonunda yer alan modeller birbirinden eşsiz ve farklı etki yaratacak grupları bir araya getiriyor. Kusursuz bir şekilde hazırlanan havalı ve çekici Levi’s güneş gözlükleri modern müşterilerinin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT