Sabır ve Zeka Toyiki`de Kutulandı

Alışveriş Alışveriş Sabır ve Zeka Toyiki`de Kutulandı

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 10 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 10, 2008
SABIR VE ZEKÂ TOYİKİ’DE KUTULANDI
Her yeni puzzle ile bambaşka bir heyecana adım atılır. Başından bir saniye bile kalkmadan saatlerce, bazen günlerce emek verilerek zevkle birleştirilen puzzle’lar bittikten sonra evimizin en güzel yerini süsler. Toyiki, hayatın parçalarını birleştirerek puzzle oluşturan koleksiyoncularını mağazalarına bekliyor.
İlk parçayı elinize aldığınız anda etrafınızı saran heyecan dalgası son parçayı koyana ve resimi ortaya çıkarana kadar devam eder. Parçaları birleştirirken kendinizi bir ressam gibi hissedecek, son parçayı koyduğunuzda ise önemli bir esere imzanızı atmışcasına heyecanlanacaksınız. Mekan resimlerinden hayvan resimlerine, bir döneme damgasını vurmuş ölümsüz kahramanlardan soyut sanat resimlerine kadar birçok çeşit puzzle ve parçaları birleştirmede yardımcı olan malzemeler, “hep ucuz en ucuz” sloganı ile çocukların olduğu kadar büyüklerin de kalbini fetheden Toyiki mağazalarında.
İşte başından kalkamayacağınız puzzle’lar...
The Harem – John Frederick Lewis: Ünlü İngiliz ressam John Frederick Levis’in The Harem adlı eserinden uyarlanan puzzle, ileri derecede zorluk seviyesi ile heyecan ve zevki doruğa taşıyor. Toyiki raflarında puzzle meraklılarını bekleyen The Harem Puzzle, tarihin dokusunu günümüze taşıyan ve bittiğinde bakarken haz verecek 1500 parçadan oluşuyor. Fiyat: 21,00 YTL
Beyazıt Camii Avlusu: Beyazıt’ın ünlü mimari yapısını yansıtan puzzle 1000 parçadan oluşuyor. Beyazıt Camii Avlusu adı verilen puzzle ile tarihin derinliklerine keyifli bir yolculuk sizi bekliyor. Toyiki mağazalarında puzzle severlerin beğenisine sunulan puzzle sadece 27.90 YTL.
While Ataturk Works: Ulu önder Atatürk’ü masa başında çalışırken görüntüleyen, While Ataturk Works, 1000 parçadan oluşuyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin anlamını ve önemini yüreğinde hisseden herkesin sevgiyle ve gururla yapacağı While Ataturk Works, puzzle severleri Atatürk’ün çalışma masasına davet ediyor. Fiyat: 27.90 YTL.
Les Noces De Jeannette: Ünlü Rus ressam Viktor Shvaiko’nun Les Noces De Jeannette isimli eserini resimleyen puzzle, 1000 parçadan oluşuyor. Puzzle’ın parçalarını bir araya getirirken 19. yüzyılın Paris’inde dolaştığınızı ve kahvenizi keyifle yudumladığınızı hayal edin. Fiyat: 27.90 YTL
Fairy Princess: Soyut bir resmi simgeleyen Fairy Princess, 500 parça. Su perilerinin sihirli dünyasını keşfedecek ve parçaları birleştirirken onlarla keyifli bir yolculuğa çıkacaksınız. Fiyat: 17.50 YTL
Puzzle Yapıştırıcı: Bir araya getirdiğiniz puzzle parçalarını yapıştırmanıza yardımcı olan Puzzle Yapıştırıcı’ya Toyiki mağazalarına gelerek sahip olabilirsiniz. Fiyat: 17.50 YTL
*Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 34 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT