Sabri Özel’den Sevgililer Günü’nde Hediye Arama Derdine İndirimli Çözüm

Alışveriş Alışveriş Sabri Özel’den Sevgililer Günü’nde Hediye Arama Derdine İndirimli Çözüm

Tarihler: 01 Şubat 2011 Salı ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2011 ~ Şub 14, 2011

Modern ve klasik tasarımları bir arada sunan, yıllardır değişmeyen markanız Sabri Özel, Sevgililer Günü’ne özel yepyeni bir indirim fırsatı sunuyor. Şubat ayında Sabri Özel Mağazaları’nda tüm sezon ürünlerinde %50+10 indirim uygulanırken, aksesuarlar ise %50’ye varan indirimler ile sizleri bekliyor…

Kalite Tutkunları Sabri Özel Mağazaları’nı Ziyaret Ediyor
Erkek kış koleksiyonunda bu yıl genç ve dinamik stillerden yola çıkarak hazırlanan tasarımlarda kazaklar, gömlekler, ceketler sevgiliniz için ideal bir hediye olabilir. Giyim alternatifleri yanında kol düğmesi, kravat, kemer, cüzdan gibi tamamlayıcı aksesuarlarla sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

Bayanlara yönelik hazırlanan şık ve zarif kombinasyonlarıyla da fark yaratan Sabri Özel Mağazaları’nda sevdiğiniz için en doğru hediyeyi seçebileceksiniz.

Sevginin ölümsüzleştiği bu özel günde bayan kış koleksiyonunda yer alan zarif ve yalın renklerden oluşan tunik ve elbiselerle aşkınızı şımartabilir, bu anlamlı günü Sabri Özel şıklığıyla tamamlayabilirsiniz.

Kaliteyi ve şıklığı aynı adreste arayanların gözdesi Sabri Özel, aşkınızın içini ısıtacak geniş ürün yelpazesiyle bütün sevenleri Sabri Özel Mağazaları’na bekliyor. Size de %50+10 indirimin keyfini sürmek kalıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT